20 Април 2024събота17:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Афиш

Лятна културна програма на открито

/ брой: 129

автор:Дума

visibility 892

Дирекция "Култура" на Столичната община организира детски програми и концерти в Борисовата градина, Южния парк, парк "Заимов" и на други места на открито.
Детското представление "Един необикновен рожден ден или пакости край тортата" на Жар театър ще започне в 11 ч. на 8 юли в Борисовата градина, Лятна естрада. Вечерта от 19 ч. ще има концерт на оркестър "Прима Виста". На 11 юли от 19.30 ч. зрителите ще станат свидетели на "Остров на музиката" - концерт на Софийския духов оркестър. На следващия ден от 18.30 ч. програмата продължава с концерт на Представителния духов оркестър при Академията на МВР. Децата ще имат възможност да гледат на 14 юли от 11 ч. "Пипи Дългото чорапче" на Театрална къща "Мариета и Марионета", на 15-и от 19 ч. - концерт на "Дикси Бойс Бенд". В Южния парк, вход от ул. "Нишава", до езерото, програмата предлага на 12-и от 19 ч.  концерт на "София Брас", на 14-и от 11 ч. - "Веселият Слънчолюбчо" - детско шоу с актьора Дечко Чунтов. На 15-и от 11 ч. предстои "Един необикновен рожден ден или пакости край тортата" на Жар театър. Посетителите на парк "Заимов", пред театър "София", ще имат възможност да гледат на 15-и от 11 ч. "Веселият Слънчолюбчо" с Дечко Чунтов. Лятната сцена при НДК, до бул. "Фр. Нансен", ще зарадва публиката на 8-и от 18 ч. с концерт на Дамска вокална група "Наслада" и Детска вокална група "Сладкишчета", както и на 15-и от 18 ч. На 13 и 14-и от 19 ч. на пл. "Бански", пред Регионалния исторически музей в София, предстои концерт на Джаз формация "София".
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ