Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Спорт

Витоша Б ще брани мястото си в елита

Владимир Николов

11. Юли 2018 , брой: 132   103   0Новият старши треньор на Витоша Бистрица Росен Кирилов призна, че основната цел пред отбора е да запази мястото си в елита. Затова той на първо място иска да промени мисленето на футболистите и те да играят с повече самочувствие и да излизат за победа във всеки мач.
„Лагерът в Тетевен премина при чудесни условия, изиграхме няколко контроли, предстоят ни още 2 до началото на шампионата на 20 юли, когато приемаме Дунав. Имаме четирима нови играчи, като целта ни бе да подмладим отбора и затова взехме Георги Купенов, Наско Милев, Ивайло Тодоров и Ивайло Климентов. Имаме още едно ново попълнение, което ще обявим тези дни”, коментира Кирилов, който замени Костадин Ангелов-Лаптопа начело на тима, в който се е подвизавал и премиерът Бойко Борисов.
"Има какво да подобряваме в играта – и в защита, и в нападение, надявам се да се утвърдим в Първа лига и да покажем, че без големи трансфери и скъпи чужденци, а само с български футболисти може да се постигат добри резултати и успехи“, обяви бившият национал, играл в ЦСКА и Литекс.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"