Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Дара провокира феновете с песента "Все на мен"

Дума

12. Юли 2018 , брой: 133   228   0
Снимка

Снимка Вирджиния Рекърдс/Борис Луканов

Талантливата Дара провокира феновете с новия си летен сингъл "Все на мен". Песента бе представена за първи път на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио малко преди певицата да грабне приза за най-добра изпълнителка. Автор на музиката, текста и аранжимента е отново Павел Николов (от Павел и Венци Венц), отговорен за успеха и на предишните хитове на Дара "Кво не чу", "Родена такава" и "Недей". Певицата е съавторка на текста и музиката на сингъла.
"Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Павел толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него", сподели изпълнителката.
Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата хореография в него е на Милен Данков. В клипа към сингъла Дара изгрява с ефектни визии, специално създадени за нея от български моден бранд.

Тийзър "Все на мен":
https://www.youtube.com/watch?v=RjBiC4uzmGM
https://www.youtube.com/user/virginiarecordsbg/videos
https://www.vbox7.com/user:virginiarecords
https://www.facebook.com/DarinaYotovaOfficial/
https://www.instagram.com/darnadude/

http://virginiarecords.com/
http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/
http://www.instagram.com/virginiarecords/
www.virginiarecords.com

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"