25 Април 2024четвъртък15:03 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дара провокира феновете с песента "Все на мен"

/ брой: 133

автор:Дума

visibility 760

Талантливата Дара провокира феновете с новия си летен сингъл "Все на мен". Песента бе представена за първи път на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио малко преди певицата да грабне приза за най-добра изпълнителка. Автор на музиката, текста и аранжимента е отново Павел Николов (от Павел и Венци Венц), отговорен за успеха и на предишните хитове на Дара "Кво не чу", "Родена такава" и "Недей". Певицата е съавторка на текста и музиката на сингъла.
"Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Павел толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него", сподели изпълнителката.
Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата хореография в него е на Милен Данков. В клипа към сингъла Дара изгрява с ефектни визии, специално създадени за нея от български моден бранд.

Тийзър "Все на мен":
https://www.youtube.com/watch?v=RjBiC4uzmGM
https://www.youtube.com/user/virginiarecordsbg/videos
https://www.vbox7.com/user:virginiarecords
https://www.facebook.com/DarinaYotovaOfficial/
https://www.instagram.com/darnadude/

http://virginiarecords.com/
http://www.facebook.com/virginiarecordsbulgaria/
http://www.instagram.com/virginiarecords/
www.virginiarecords.com

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 250

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 262

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 204

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 296

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 250

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 259

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ