Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Култура

Нели Рангелова представя "40 години на сцена, споделени с приятели"

Дума

12. Юли 2018 , брой: 133   239   0
Снимка


Певицата Нели Рангелова подготвя голям концерт на 7 октомври в зала 1 на НДК, научи ДУМА от Светла Русева. Българската поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най-обичаните си песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент на Красимир Гюлмезов.
Публиката й винаги събира различни поколения - както почитатели от 40-годишната й история, така и млади хора. На сцената с Рангелова ще се качат прекрасните момичета от "ЛаТиДа", щрайх линията е на Кварто квартет. В репертоара са включени песните "Необясними неща", "Вълшебно", "Докога", "Както съм била", "Целуни ме сега", "Не питай кога", "Сладка грешка", "Бум-бум", "Далечно", "Ще можеш ли", "Танцувам в мрака", "Гоня вятъра", "Няма да плача" и мн. др.
Юбилейният концерт "40 години на сцена, споделени с приятели" е с безкомпромисна класа относно музика, визия, шоу, звук, гости, мултимедия. В дует ще прозвучат песни на Рангелова и с изключителните изпълнители и приятели на певицата - Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов-Графа, Мария Илиева, Любо Киров.
Билетите се разпространяват на касите на НДК и в мрежата на www.eventim.bg.

Радиосингъл wav "Сладка грешка" https://we.tl/NMJfnm9Bbk
Видеоклип https//www.youtube.com/watch?v=x1YtVCE_JFQ
"Сладка грешка" - музика и текст Явор Кирин, аранжимент Емил Бояджиев, продуцент Даная Интернешънъл

 

 
                       
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"