28 Март 2024четвъртък19:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Теодора Мудева е новата Кралица на Бургас

Впечатляваща шоу програма, стил, красота и бурни овации съпътстваха събитието

/ брой: 137

автор:Дума

visibility 1169

17-годишната възпитаничка на ГПАЕ "Гео Милев" Теодора Мудева е новата "Кралица на Бургас". Тя плени жури и публика в провелия се конкурс за красота в морския град. Нейни подгласнички станаха 19-годишната Джесика Гюмишева и 17-годишната Джулия Мицова - съответно на второ и трето място. С лентата "Лице на публиката" се окичи Мариела Калоянова от Френската гимназия в Бургас, научи ДУМА от Ваня Кирова.
Конкурсът "Кралица на Бургас" се проведе в препълнения Летен театър. Водещ бе Руслан Мъйнов, а публиката и журито имаха възможност да се насладят не само на красотата на участничките, но и на две впечатляващи шоу програми - спектакъла "Елементи" на бургаския стилист Тодор Тодоров и уникалното мапинг шоу "Креволюшън", които партньорите на конкурса "Christian of Roma" бяха подготвили. За доброто настроение на гостите между част от туровете пък се погрижи очарователната Нелитa, която направи промоция на най-новата си песен "Can't hide".
Сред журито бяха собственичката на МА "Интерсаунд" и лицензиант на конкурса "Мис България" Ирина Папазова, филмовият продуцент Джанфранко Пиерантони, д-р Елиза Георгиева, управител на фондация "Св. Иван Рилски" в Плевен, собственичката на "Christian of Roma" Елена Кристиано, "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова, директорът на спортното училище в Бургас Димитър Костов и др.
Участничките в конкурса "Кралица на Бургас" дефилираха в тоалетите на Елена Христова, бутик "Салма" с дизайнерка Милена Дамянова, банските "Шугърфри" и официалните тоалети на Стоян Радичев, а допълнителен блясък им придаваха най-новата колекция на бижутата "Сваровски".
За съвършения вид на претендентките за така желаната корона се погрижиха фризьорите от "VIP Studio Christian of Roma" и топ гримьорката Арсена Андреева. Всички участнички получиха подаръци. Събитието премина със съдействието на община Бургас, а финалистката ще представя града на националната надпревара "Мис България 2018".

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ