29 Март 2024петък18:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Бербатов става прогностик и анализатор

/ брой: 141

автор:Владимир Николов

visibility 996

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов подписа договор с популярния букмейкър Betfair. Бербо ще прави прогнози за мачове и анализи на интересни футболни събития. "Предполага се, че имам повече знания и опит, тъй като съм играл футбол на високо ниво. Имам контакти с хора, които споделят разни неща, и тази информация ще ми бъде полезна в начинанието, с което се захващам. Целта ми е да бъда по-добър от Пеле в прогнозите", каза с усмивка 37-годишният нападател, който от май е без отбор след края на ангажимента с индийския Керала Бластърс. Той призна, че няма предложения да продължи да се състезава и ако тенденцията продължи, ще сложи край на футболната си кариера. "Може би вече е време да спра. Решението няма да се забави, ще го реша скоро. Мога да бъда треньор или ръководител, но мога да се захвана и с други неща - с друг тип бизнес, за който хората дори не предполагат. Все още не съм изяснил за себе си какво точно искам да правя", призна Бербатов, но отсече, че трудно ще остане в България. "Просто няма да е същото. Както и да се върна да играя тук. Има постоянно малки проблемчета, които се натрупват и стават един голям проблем. Някои неща просто ги няма в България”, коментира рекордьорът по голове в националния тим. Той познавал много големи футболисти, които се оказват неподготвени за спирането с футбола и изпадат в дупка. Затова човек трябва да планира решенията и стъпките си, за да не остане неподготвен. Бербатов допълни, че хората се опитват да го вкарат в някакви рамки, но това не е реалност. "Например, мога да кажа, че имам интереси и бизнес в сфери, за които хората не подозират. Да, мога да си стоя ей така, но няма да съм аз. Искам да правя нещо, да съм полезен на хората, на тези около мене. Гледах Славия - Берое, след това и ЦСКА - Локо Пд. От време на време следя нашето първенство, има интересни отигравания. Поздравявам Славия, че налагат млади български момчета. Това, че им се дава шанс, означава, че те държат бъдещето в ръцете си. И искам да кажа, че когато един малък отбор спре гранд, означава, че малкият отбор расте”, обясни Бербо.
 

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ