04 Май 2024събота22:40 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Полицайки напират за "Мис Плеймейт"

Кандидатките за титлата свалиха задръжки за еротична фотосесия и дефилириха на Слънчев бряг

/ брой: 145

автор:Дума

visibility 1436

Сред новите кандидатки за тазгодишната титла "Мис Плеймейт" има дипломирани математички, желаещи да станат полицайки, прокурор, както и футболистка - напълно противоречиви дипломи, професии и корони от странни силиконови конкурси.
На "ти" с топката на зеления терен е Валерия Кирилова-Амира. Детската й мечта е да бъде полицайка, но не всички желания, възникнали през годините, се сбъдват веднага и тя първо ще се пробва за короната на "Мис Плеймейт". Друга кандидатка за титлата - Вероника Никифорова, пък завършва природо-математическа гимназия, сега е трети курс право, но в същото време се пъчи и с титлата "Мис Силикон". Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по психология. Колорит внася Жанета Осипова, която е с български и руски корени. А Жени Митрева била успешен модел в Италия, твърдят организаторите на сексапилната надпревара.
Сред изненадите на тазгодишния конкурс е Катрин Апостолова, прясно завършила СМГ и вече студентка в университета по архитектура. Това май е първата възпитаничка на престижното школо, решила наред с уравненията да реши без формули и задачата как се става "Мис Плеймейт". Още една от кандидатките - Кристина Филипова, е завършила новогръцка филология в Софийския университет, а като дете мечтаела да бъде прокурор. И тази година сред красавиците в конкурса има майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, посветени на... фолк певеца Борис Дали. Синът на хубавицата я подкрепя за участието й в конкурса. Още татуси и безкрайни крака пък предлагат Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова.
Новата реколта от 11 красавици свали задръжки за еротична фотосесия и дефилира на Слънчев бряг. За да видят ексклузивното представяне на кандидат плеймейтките, специални гости на горещото парти бяха Криско, Ива Екимова, "Playmate All Stars" Златка Димитрова, "Playmate 2017" Нора Недкова и др.
Вече започна гласуването за желаещите да сбъднат мечтата си да се окичат с титлата "Мис Плеймейт 2018". Вотът ще продължи до 7 септември.

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 1339

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 1312

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 1183

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 1359

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 1562

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1309

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1301

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 1513

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1324

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 1449

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ