24 Април 2024сряда00:59 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Сини фенове смятат Спас Русев за подставено лице

/ брой: 146

автор:Мони Георгиев

visibility 984

Популярни сини фенове нападнаха бизнесмена Спас Русев, че не е реалният собственик на Левски и поискаха да се махне от клуба. "Не се знае кой е собственикът в последните години - дали Б.Б, дали Д.П. са го спуснали... Говорих с треньори в отбора и знам, че не му пука. Последният, който знаеше какво прави, бе Томас Лафчис. Тодор Батков се осъзна в последните години, но му свършиха възможностите. С идването на Иво Тонев сякаш политиката се намеси в клуба", разгневи се авторът на книгата "Ние бяхме (в) Сектор "Б" Владимир Стоев в Актуално студио "Дерби". Според него трябва тотална подмяна в клуба - от шефа до чистачката. На същото мнение за Русев е и блогърът Стефан Иванов. Според него Левски е "арестуван". "Дори абсолютен лаик щеше да развие клуба поне в една насока. Най-големият актив на Левски са феновете, на които обаче не трябва да се гледа като на изборен електорат", категоричен е Иванов.
След срамното отпадане от Вадуц той се изрази доста остро във фейсбук и срещу спортно-техническия щаб, начело с "италианския палячо" Делио Роси. По-умерен в нападките си към клубното ръководство бе Александър Чакъров, който втори мандат е член на УС на Тръст "Синя България". "Единствените положителни неща бяха начинът, по който бе определен за треньор Делио Роси и финансовото стабилизиране. Обществено-политическата структура е такава, че не дава шанс моделът "бащица" да бъде избегнат. Поставили сме въпросите си към г-н Русев и не искаме конфронтация, но постепенно нагласите трябва да преминат към управление от публично дружество, което е без алтернатива", вижда изход от ситуацията Чакъров.

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ