25 Април 2024четвъртък11:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Фермата" идва със "Съединение"

Четвъртият сезон на предаването се завръща през септември и събира българи от всички краища на света

/ брой: 156

автор:Дума

visibility 500

Обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи ще бъдат в основата на новия сезон на риалитито "Фермата", което тръгва през септември по bTV с мотото "Съединение". Уникални участници и завладяващи лични истории на нашенци от цял свят ще разкрие на зрителите четвъртото издание на предаването. Зрителите ще видят известни личности, които не са обичайните звезди, превзели различни телевизионни формати. Популярните хора ще живеят рамо до рамо с участници, които не са познати, но са избрани сред над 13 хил. кандидати благодарение на вълнуващите си лични истории, каузи и силно изразена индивидуалност.
След три успешни сезона мащабната продукция се наложи като предаване, което разглежда темите за природата и връщането към корените, за изконните български ценности и традиции и емиграцията. Независимо изследване на "Маркет линкс", проведено през пролетта, посочи "Фермата" за най-запомнящото се телевизионно събитие за 2017 г.
В първия сезон риалитито върна 19 българи 100 години назад, за да живеят три месеца далеч от цивилизацията и нейните удобства. Вторият заложи на родолюбието, а третият мина под мотото "Ново начало", като постави участниците пред сурови условия и екстремни физически изпитания. В новото четвърто издание шоуто по bTV има за цел не просто да продължи възраждането на българските дух и традиции, но и да започне да създава история на база на ценностите, които обединяват българите у нас и по света - силата на духа, семейството, уважение към традициите и куража за справяне с предизвикателствата на всекидневието.
Какви са съдбите и мотивацията на участниците, които ще влязат в надпреварата за наградата от 100 000 лв., и подробности за новите предизвикателства пред тях ще научат зрителите през септември.

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 687

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 718

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 671

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 685

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 655

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 849

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 619

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 570

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 781

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 670

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 784

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ