26 Април 2024петък15:34 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Божинов разтрогна с Риека, във Враца бил добре дошъл

/ брой: 161

автор:Мони Георгиев

visibility 1171

Бившият национал Валери Божинов разтрогна договора си с хърватския НК Риека. Миналият през Ювентус и Манчестър Сити таран сам е пожелал това, след като напоследък дори не попада в групата за мачовете. "Приключих с Риека. С всички съм в много добри отношения, но на този етап треньорът Матяж Кек предпочита да играят други нападатели. Аз съм на 32 г., направих за първи път от дълги години добра подготовка, имам нужда от мачове. Какво да правя в Риека, след като не ми се дава шанс?", пита риторично Божинов. "Още не знам бъдещето ми. Истина е, че говорих с кмета на Враца, като местният Ботев е вариант за мен. Преди това обаче чакам трансфер в чужбина. Има някакъв вариант да намеря отбор в Европа, ако не се получат нещата, бих се радвал да работя с баща ми", призна нападателят. Наставникът на врачани Сашо Ангелов е втори баща на Валери, тъй като се жени за майка му Пепа, когато футболистът е 3-годишен.
Капитанът на новаците в елита Йордан Апостолов определи евентуален трансфер като възможен. "Валери е добре дошъл, може да помогне много на отбора. Възможността за трансфер? Не е далеко, но не е и близко", заяви 28-годишният защитник. "В интервю преди старта на сезона треньорът ни Сашо Ангелов заяви, че искаме титлата. Ясно е, че не може това да ни е цел, но искаме стабилно място в класирането, разликата в класите не е голяма. Левски, ЦСКА и Лудогорец направиха боеспособни отбори, които да се противопоставят на Лудогорец, не е невъзможно да се смени шампионът", допълни юношата на "сините" Апостолов.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 193

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 245

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 222

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 154

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 235

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 216

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 193

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 217

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ