26 Април 2024петък14:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Идва най-великото шоу за илюзионисти

Прочутият спектакъл от Бродуей ще може да се гледа в НДК от 17 до 20 януари

/ брой: 161

автор:Дума

visibility 823

Продуцентите на "The Illusionists: direct from Broadway" анонсираха най-новото си европейско турне след завръщането от изключително успешните си прояви в Ню-Йорк, Лондон и Азия. С приключването на сезон 2017-2018 представлението вече държи рекорда за най-продавано шоу в рамките на една седмица - залите the Marquis и Neil Simon Theatres (Бродуей), the Shaftesbury Theatre (Западен Лондон), the Sydney Opera House (Сидни), the Arts Centre Melbourne (Мелбърн) и the Auditorio Nacional (Мексико сити) бяха разпродадени за дни.
След разбиването на бокс офисите по света най-големият спектакъл в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019 г. Най-великите илюзионисти ще завладеят публиката в зала 1 на НДК от 17 до 20 януари.
Удивителното шоу представя най-добрите илюзионисти в света - Luis De Matos (Мастърът/The Master Magician), James More (Измамникът/The Deceptionist), Enzo (Незабравимият/The Unforgettable), Andrew Basso (Измъкващият се/The Escapologist), Yu Ho-Jin (Манипулаторът/The Manipulator), Kevin James (Изобретателят/The Inventor) и Sos & Victoria (Трансформиращите се/ The Transformationists).
До момента милиони хора по света са видели изпълненията им в продукцията, която представя невероятните им таланти заедно на сцената. Зрители от цял свят станаха свидетели на изумителни трикове и илюзии, левитация, четене на мисли и изчезване, а смаяните бяха от всички възрастови групи.
Билети за "Илюзионистите: Директно от Бродуей" ще се продават от сряда, 22 август, в 10 ч. в мрежата на Eventim.bg, онлайн и касите на НДК.


Медиите и публиката за тях

* "Худини по седем пъти!" The Wrap (US)
* "Дори и само първите пет минути си заслужават цената на билета!" Blackpool Gazette (UK)
* "Стани свидетел на невъзможното. Илюзионистите ще ви го доставят многократно!" Nottingham Post (UK)
* "Няма да повярвате на очите си! "Илюзионистите" е невероятно шоу! Веднага след края му отидохме да си купим билети, за да го видим още веднъж! И още веднъж! И още веднъж! Бяхме опиянени и смаяни през цялото време!" 5 звезди (ревю от Lostkany)
* "Определено препоръчваме това шоу за всички възрасти. Има от всичко - комедия, напрежение, фантастична магия!" 5 звезди (ревю от Capealoha)

www.theillusionistslive.eu
Последвайте The Illusionists във Facebook
https://www.facebook.com/theillusioniststour/

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 193

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 245

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 222

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 154

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 235

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 216

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 193

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 217

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ