20 Април 2024събота08:27 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кобрата и Фюри с взаимни закани

Българинът смята, че няма да се изложи пред родна публика

/ брой: 171

автор:Марин Милашки

visibility 835

Кубрат Пулев и Хюи Фюри си отправиха дежурните закани, с които се опитаха да подгреят мача в "Арена Армеец" на 27 октомври. Двамата се срещнаха за пръв път преди елиминационния двубой в тежка категория, победителят от който ще се превърне в официален претендент за световната титла на IBF, където понастоящем шампион е британската суперзвезда Антъни Джошуа.
"Радвам се, че този мач ще се проведе в България, въпреки многото усилия, които ни костваше да го организираме. Толкова противници се отказаха. Важна е българската публика, тя е специална, а моята кръв е българска. Смятам, че Фюри е сериозен противник, няма нищо общо с предишните, които идваха в България. Той е следващият поред в ранглистата на IBF, двама преди това се отказаха, не искаха да дойдат тук. Радвам се, че се съгласи, още преди да се е отказал Джарел Милър, ние вече бяхме в преговори. Имам достатъчно опит с 300 аматьорски мача, немалко в професионалния бокс, така че съм си взел поуки. Губил съм не само от Владимир Кличко, поучил съм се и от загубите при аматьорите. Това ще бъде сериозен и зрелищен мач, поради което подхождам изключително сериозно в тренировъчния процес и всичко в този мач, така че да мога да победя и да не се изложа пред родната публика", обяви Пулев.
"Тук съм, за да победя. Може да се окаже, че имам повече фенове в България от Кубрат Пулев. Не ме е страх. Пулев просто е следващата стъпка към върха. Дойдох тук, мисля, че Пулев е много добър боксьор и заслужава уважение, затова съм тук. Искам да се изправя срещу най-добрите боксьори и ще бъде качествен двубой. Кобрата е просто още един опонент, аз искам да съм сред най-добрите в категорията и да се боря за титлите на Джошуа", закани се Фюри. Той е братовчед на бившия световен шампион Тайсън Фюри, а баща му Питър Фюри доскоро беше треньор и на двамата.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ