Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Септември 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Нова песен осмива социални прищявки

Дума

13. Септември 2018 , брой: 178   197   0Иви (Ivy) пусна нова песен "Boom boom", която осмива социални прищявки и човешки пороци, неизменна част от съвременното общество. Ефектът е постигнат чрез използването на пълна палитра от изразни средства - хипербола, алегория, ирония, сарказъм и др. Видеото изобразява скандалната българска версия на американската мечта.
Изпълнителката влиза в ролята на глезена богаташка в стил Парис Хилтън. Американски квартал, типична къща, множество екзотични за нашите географски ширини автомобили и мотоциклети, традиционно българско тупане на килим във фронт ярд, касичка прасе, родни кифли, изобилие от пудра, чертожни материали, наказателна бригада и автентичен пернишки винкел, тип вария, са само малка част от показаните и застъпените елементи. Метафорично се появява и приказният персонаж с необикновено голям нос - Буратино...
Проектът на Иви не спира да набира все по-голяма популярност. В най-голямата платформа за видеосподеляне в света - YouTube, само за две седмици успя да генерира близо 700 000 гледания през официалния канал на BG Music Channel. В родния медиен ефир е един от най-ротираните по няколко национални музикални телевизии и радиостанции.
В ролята на музикално-артистичен хип-хоп партньор на Иви изключително умело се въплъщава топ гримьорът на звездите Цецо Андреев. Той буквално прави на пух и прах шоубизнеса с този свой акт. Това е първата публична проява от негова страна в подобно амплоа, въпреки че самият той е възпитаник на Национално училище по изкуства "Панайот Пипков" и наистина притежава таланти и в тази област.

Иви влиза в ролята на глезена богаташка в стил Парис Хилтън

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"