Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Септември 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Култура

Ден на отворените врати в Театър "Българска армия"

Дума

13. Септември 2018 , брой: 178   102   0В навечерието на празника на София, Театър "Българска армия" отново отваря вратите си на 16 септември за всички, които искат да надникнат зад кулисите.
Още на входа на "Раковски" 98 с чаша от кафето, което подкрепя българските артисти, любимите лица от трупата ще ви поведат на разходка из всички скрити за външен поглед места. Заедно с тях ще направите първите крачки по изцяло обновената театрална сцена. Ще видите репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати и звукозаписното студио на Дони.
Кака Лара ще посрещне най-малките гости в Сцена-клуб "МаксиМ". Още от сутринта, заедно с актрисите Гергана Данданова, Евелин Костова и Гергана Плетньова, децата не само ще четат, но и ще разиграват най-популярните детски приказки.
В 16 ч. започва репетицията на актьорите от спектакъла "Черна комедия", чийто успех на сцената показа защо тази пиеса е смятана за една от най-смешните комедии. Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Владислав Виолинов и Моню Монев ще репетират за своята първа среща с публиката в новия театрален сезон още същата вечер от 19 ч. с билети по 8 лв.

На този ден и касата на театъра ще работи на празнични цени. Билетите за всички представления от афиша за септември, октомври и ноември ще се продават на цена от 8 лв.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"