Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

България

Депутати от левицата се срещнаха с жителите на Банско

Дума

13. Септември 2018 , брой: 178   59   0Депутати от левицата се срещнаха с жители на Банско във вторник вечер и дълго дискутираха основните проблеми на региона, предложенията на БСП за промяна в различните секторни политики и възможното различно бъдеще за България. На разговора присъстваха народните представители Весела Лечева, Красимир Янков, Жельо Бойчев и Атанас Костадинов. Те представиха и проекта на левицата "Визия за България".
Като въпроси жителите на ски курорта поставиха проблемите на местното производство, на чистия планински туризъм, на изпълнението на водния цикъл на Банско, построен за 90 млн. лв., на мерките за запазване на околната среда в региона, на социалните политики в подкрепа на хората в неравностойно положение. Банскалии настояха да се вземат мерки за гарантиране на тайната на вота на всеки гражданин при гласуване и спиране на порочните практики с купуване на гласове.

Зам.-председателят на ПГ "БСП за България" Весела Лечева заяви, че в страната основните проблеми са свързани с демографската криза, задълбочаващи се социални неравенства и ниските доходи

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"