Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Криско пропуснал първия учебен ден

Дума

14. Септември 2018 , брой: 179   184   0Като малък хип-хоп звездата Криско пропуснал своя първи учебен ден, защото по това време живеел с родителите си в чужбина и започнал по-късно училище. В първите седмици бил аутсайдер, но бързо се сприятелил с всички.
Музикантите от група "СкандаУ" също се върнаха към ученическите си години и споделиха за вълненията си около 15 септември. Най-хубавият спомен на Лъчо от училище е първият учебен ден, за разлика от Тото, който не обичал много да се явява в класната стая, а точно на 14 септември, ден преди началото на учебната година, хванал въшки. "Остригаха ме като овца и така започна всичко", шеговито сподели той.
Дара пък помни края на учебната година с много песни и приятели, малко преди така чаканата ваканция. Михаела Маринова била много срамежлива в училище и седяла на последния чин, а сега е една от най-известните изпълнителки на музикалната сцена. Михаела Филева дори подготвила стихотворение за Барби, което изрецитирала пред новите си съученици. Любимият YouTub-ер - Емил Конрад заяви, че една снимка е повече от 100 думи и по тази причина реши да сподели негова фотография, заснета минути преди да поеме по пътя за училище.
Всички тези и други звезди на България, сред които "4Magic", Мария Илиева, Йоана, Ивайло Филипов, Тита, V:rgo и TRF, ще участват в грандиозния финал от турнето на известна марка напитки на 15 септември от 19 ч. на пл. "Батенберг" в София.

Емил Конрад като първокласник

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"