19 Април 2024петък23:05 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ПАРДОН

Да въведем ред при проститутките

/ брой: 184

visibility 510

Страхил Ботев

В Европа, която всички всеотдайно обичаме, всичко е подредено. Отдавна е сложен ред и при проститутките. И изобщо платената любов, дето казват депутатите ни, е входирана, прошнурована и нормативно уредена. Сега в сектора цари пълна бъркотия – властват всякакви партийни тарикати, никой не плаща данъци и маса наивен народ се разболява от срамни болести!
Вгледайте се около себе си, отворете два-три вестника, имате търпение да изгледате едно телевизионно излъчване от парламента – картината е разтърсваща! До завчера  Бойко и банда – шайка, днес – най-великият и грижовен баща на нацията. Проституция откъдето и да погледнеш! Обаче данъци за приходите си от тази срамна дейност плаща ли, на медицински прегледи ходи ли, върши ли занятието си само на определени от общината места… А белокосият мъдрец, дето щеше да направи пенсиите хиляда лева? Преди година-две телевизорът чак започваше да пуши и искри да хвърля от неговите целодневни речи против Бойко, днес – по „хай“ от спасителят на Западните Балкани няма! Разровете спомените си, помислете си - само вие колко проститутки знаете, които какви ли не развратни действия предприеха пред очите ни, само и само отново и отново да седнат я на депутатско, я на министерско, я на друго от меките държавни кресла, та, ако не са награбили собственоръчно черпака, с който се вадят мръвките от казана, поне да са близо до манджата! При това цялата тази мръснищина я правят публично, без изобщо да се замислят, че подрастващите гледат цялата им содомия, че подобна обществено-политическа извратеност, демонстрирана я на избори, я в парламента, я в сутрешни TV-дърдорения, я по митинги и интервюта, променя в изключително зловредна посока схващането на трудещите се за политиката. Какво се получи наистина? Ами хората вече изобщо не вярват в чистата, романтична, всеотдайна и жертвена любов на политиците към народа и отечеството! За всеки тази любов отдавна вече си е една платена любов и хората не правят особена разлика между изискания депутатски костюм “Версаче” и разгологъзената дреха на магистралната труженичка – за тях и двете одежди са си одежди на проститутки, които ще ти извъртят всички масрафи, стига да им платят.
Не, не, спомнете си всичките мъжки и женски развалетини, дето се изредиха пред очите ни в красивите демократични години на България и без никакъв свян минаваха от партия в партия, от движение в движение и от коалиция в коалиция!  Припомнете си как с еднаква всеотдайност и разпаленост, редейки проценти и цитати, исторически справки и прогнози за бъдещето, статистики и митове, ни убеждаваха в абсолютно противоречащи се едно на друго неща! Тази година в едното, а няколко години след това – в другото! Гледаш ги днеска плюят се и се скубят за косите като първи общоградски развалетини, а на другия ден, хоп, минават край теб прегърнати и впити един в друг... И кой е в основата на цялата тази порнография? Сводниците, наречени за благозвучие държавни поръчки, комисиони, структурни фондове, компенсации, всякакви европейски пари и, разбира се, героичните наши си, мили и родни, български далавери... Не, не – крайно време е да се приеме един закон за проституцията и за всичко това да бъдат създадени някакви ясни правила, да се знае кой пие и кой плаща! Може и да не се получат кой знае какви допълнителни приходи за хазната от проститутските данъци,  но обществото поне ще има възможност да се опази от срамни болести!

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ