Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Коментари

Безнадеждна държава

Марин Милашки

11. Октомври 2018 , брой: 197   417   0Убийството на Виктория Маринова до голяма степен се разплете. Излезе това, което реално се и очакваше - някакъв психопат, избрал жертвата си случайно, която попаднала на неподходящото място и време. Обаче вината тук не е само на Северин Красимиров. Тя е резултат от своеволията на всички роми. Това реално не е първият подобен случай, защото голяма част от този етнос се смята за безнаказана. Който не вярва, да иде в някой средно голям град или пък по селата и ще разбере. Там обирите, побоите над самотни пенсионери са почти нормално всекидневие. Даже не ги и регистрират. В гетата пък никой не знае какво се случва, но само може да се отбележи, че голяма част от труженичките на пътя идват именно оттам, оттам са и много от наркодилърите.
В случая вината идва от системата, от политиците, които закрилят безобразията на цигани, особено преди избори. По изборно време най-големият контролиран вот идва от ромските махали. Срещу обещанията за закрила на беззаконията им. А това означава, че зверствата ще продължават, защото в днешно време циганите са предимно консуматори. Преди работеха, учеха, ходеха в казарма, а сега само правят деца и гледат как да теглят социални помощи, инвалидни пенсии и др.
На всичко отгоре се оказа, че махалата в Русе е знаела още в неделя, че Красимиров е извършителят, и мнозина са му давали съвети как да избяга. Това показва, че да изнасилиш и убиеш е нормално за тези хора. Но полицията къде е? Спи ли? Къде са резултатите от Програмата 2020 за присъединяване на ромите с пари на ЕС и ръководител Цв. Цв.? 
Докато няма нормална съдебна система и социални служби на място, управляващите да не се изненадват от подобни убийства като на телевизионната водеща. Живеем в безнадеждна държава и унищожаването на българите продължава с всичка сила. Случаят с Маринова е просто поредният, от което някои даже си извлякоха дивиденти.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"