Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Новини

Сидеров имал кандидат за МВР министър

Дума

11. Октомври 2018   79   0"Атака" има кандидат и за главен секретар на МВР, и за министър. Това обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред журналисти в парламента. Той уточни, че идния понеделник, на коалиционен съвет, ще поиска реформи във вътрешното ведомство.
Сидеров прати журналистите да питат премиера Бойко Борисов защо не иска "Атака" да оглави МВР. Националистът добави, че от години партията му има идея, че службите трябва да се концентрират върху борбата с битовата престъпност и корупцията.
На коалиционен съвет в понеделник ще поставя темата за реформите и реорганизацията в МВР, каза Сидеров след среща днес на депутати от партията му с премиера Бойко Борисов.
Темата беше по-скоро не толкова оставката на вътрешния министър. Не знам дали въобще е станало дума за него, колкото отношението в коалицията и как тя ще продължи, уточни Сидеров.
На въпрос дали "Атака" продължава да иска оставката на вътрешния министър Младен Маринов, отговори, че този въпрос си стои.
Припомняме, че Волен Сидеров отправи остри критики към работата на МВР и към министър Маринов след пътен инцидент със съпругата му преди около седмица.
 
 
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"