26 Април 2024петък01:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

За 50-годишно уиски ще наддават в София

/ брой: 204

автор:Дума

visibility 73

Най-колекционираното уиски в света - "The Macallan Highland Single Malt Whisky", отлежавало пет десетилетия, ще бъде предложено на търг у нас. Със съдействието на "Residence Exclusive Club" ценители в страната ще имат възможност през ноември да наддават за 1 от 200 бутилки, бутилирани за цял свят от този рядък колекционерски сингъл малц. Всяка от тях е ръчно номерирана, като в България пристига №123. Преди това уникалната за страната бутилка ще може да бъде видяна от всички почитатели по време на "Whiskey Fest Sofia 2018", който ще се проведе от 26 до 28 октомври в "Sofia Event Center".
В рамките на най-голямото и престижно уиски събитие в Централна и Източна Европа любители ще станат свидетели на още няколко уникални предложения от дестилерията - "The Macallan 12 Double Cask", "The Macallan Edition 4" и "The Macallan Classic Cut 2018".
За най-запалените почитатели първите 100 бутилки от лимитираната серия "The Macallan Edition 4" ще бъдат продавани по време на феста. Общо 513 бъчви са използвани за бутилирането на 300 000 бутилки, представени на световния пазар, от които само 280 са резервирани специално за България.
Освен специалните предложения, гостите на събитието ще имат шанса да се насладят и на изцяло обновената визия и портфолио на марката.

Повече информация на www.themacallan.com.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ