28 Март 2024четвъртък15:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Радуканов се извини

Бекали плаши ЦСКА със служебна загуба

/ брой: 189

автор:Владимир Николов

visibility 881

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов се извини на футболната общественост в България за непристойното си поведение по време на мача ЦСКА - Черноморец (1:0) от II кръг на "А" група. Камерите на срещата уловиха как Радуканов псува след победния гол на Янис Зику. "Бях малко ядосан по време на мача. Майка ми ме е учила, че когато сгрешиш, трябва да се извиниш и затова използвам възможността да се извиня на футболната общественост в България. Държах се непристойно. Искам да се извиня и на феновете на Черно море, че след мача казах, че ние сме на първо място в класирането, а всъщност бяха те. Думите след гола бяха към мен си самия, не знам дали има треньор в света, който да не се ядосва по време на мач и да не псува. Не бяха към Херо, аз се познавам с него отдавна, даже той ме викна в националния отбор за единствения ми мач", сподели Радуканов на аерогара София, преди да отлети с "армейците" за мача със Стяуа. ЦСКА гостува довечера на румънския гранд на стадиона в Клуж в първи плейоф за групите на Лига Европа. Мачът е от 20.30 ч. и ще бъде предаван по ТВ+. Радуканов съобщи още, че за мача е картотекиран словенският защитник Денис Халилович.
"Целта е да покажем добър футбол и да измъкнем добър резултат. Видяхме ги, гледахме им последните мачове, имаме и допълнителна информация. Искам ЦСКА да играе спокойно, убедено, със самочувствие срещу такъв голям европейски отбор. Джиджи Бекали е президент на Стяуа, нормално е да прогнозира 2:0 за тях. Аз не правя прогнози", каза Радуканов преди полета. "Винаги има какво повече да се желае, трябва да се работи, нито един отбор не може да бъде перфектен. Вече работихме доста време заедно, така че се надявам да сме изчистили повечето грешки, които допуснахме в последните мачове. Знаете лошата новина за Апостол Попов, който ще трябва да претърпи операция. Други контузени няма. Доволен съм, че хората се вълнуват от това, което става в отбора и имат към нас големи очаквания", завърши Радуканов.
На чартъра не се качиха собствениците на клуба Иво Иванов и Димитър Борисов, които обаче ще пристигнат направо за мача в Клуж.
"Имаме настроение, необходимия заряд и воля за победа, знаем, че се изправяме срещу сериозен съперник, но ние също сме добър отбор и ще търсим победата, за да ни е по-лесно в София. Ако ги отстраним, ще има награди. В първата среща ще сме доволни на равен резултат и съм сигурен, че на реванша в София ще победим", обяви изпълнителният директор Венцислав Живков, който в отсъствието на собствениците води делегацията в Клуж.
Асът Спас Делев, за когото се твърди, че мачовете със Стяуа са последните му с червения екип, отказа да говори с думите "Още съм пиян, за това не мога да говоря". Бързакът от село Ключ бе обвинен несправедливо от медии, че е участвал в пиянска сбирка в столично заведение. 
Групата на ЦСКА: Иван Караджов, Райс Мболи, Костадин Стоянов, Румен Трифонов, Иван Бандаловски, Адемар Жуниор, Мартин Дечев, Павел Виданов, Денис Халилович, Тодор Янчев, Борис Галчев, Петър Стоянов, Грегъри Нелсън, Саша Живец, Янис Зику, Спас Делев, Мишел Платини, Станко Йовчев, Станислав Костов

Собственикът на Стяуа Джиджи Бекали откровено заплаши колегите си от ЦСКА, че ще спечели мача от Лига Европа с 3:0 служебно, ако "червените" от София използват спорния играч Жуниор Мораес. "Пуснете ли Мораес, губите с 3:0! Той вече е подписал контракт със Стяуа", изцепи се Джиджи Бекали пред румънския тв канал GSPTV. "Един играч няма право да подписва два договора. Така че, ако той играе срещу Стяуа, ще победим служебно ЦСКА. Ще покажа договора му на пресконференция, за да видят всички, че не лъжа. Ако Мораес не играе срещу нас, ще скъса договора си с ЦСКА и готово", добави шефът на румънския гранд. Бразилецът обаче изобщо не замина с "червените" за Клуж. 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ