20 Април 2024събота05:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Гигова: Никого не съм саботирала

/ брой: 221

автор:Дума

visibility 32

Председателят на БФХГ Мария Гигова отрече да има напрежение между нея и Илиана Раева и заяви, че цяла година е осигурявала подготовката на ансамбъла. "И аз на нейно място щях да се изненадам от условията, които предоставиха французите, защото никога не сме вярвали, че може да се случи подобно нещо. Едно е това, което видяхме по интернет, друга явна е реалността на място. Не бяхме там обаче, за да реагираме моментално. Не е вярно, че световната титла на момичетата струва по 17 евро на ден. Досега сме платили 15 000 евро, има и още да плащаме само за лагера. За спането, за 40 дни, обикновено се предвиждат по 100 лева (50 евро) на ден на човек за спане. Това, което каза Илиана, не отговаря на истината. Аз не съм била там на място, за да видя какви са условията. Явно е, че е трябвало на място да се реагира. И слава Богу. Не съм била против да се променят нещата. Веднага щом ми се обадиха, че има проблем, аз се разпоредих да започнат да търсят по-добри възможности и това го направих на секундата. Относно Световната купа - да, имаше проблем. Но не е истина, че не съм искала да има такова състезание в София. Трудно можеше да се проведе без осигурени средства. Казах, че от министерството осигуряват 200 000 лв., а ние трябваше да търсим още над 200 000 лв. Илиана беше настоятелна, тя намери спонсори и турнирът за Световната купа се осъществи. Аз обаче направих така, че федерацията да организира перфектна Световна купа", заяви Гигова и добави, че е безсмислено да се говори за раздяла с треньорката на ансамбъла. "Няма да бъде сменявана Илиана Раева. Напротив, аз съм много щастлива, че момичетата се представиха отлично, Илиана си изпълни зададената цел. Това с лагера е единственият момент, който беше проблемен. Не мога да знам как ще го организират французите, ние направихме, каквото можахме", допълни първата трикратна шампионка по художествена гимнастика.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ