Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Септември 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Спорт

ЦСКА представи и Присо

Мариан Владимиров

25. Януари 2012 , брой: 20   276   0
Снимка
Камерунският офанзивен футболист Нжонго Присо бе представен официално като ново попълнение на ЦСКА от изпълнителния директор на клуба Венцислав Живков
Снимка БГНЕС

Отборът на ЦСКА представи третото си ново попълнение през зимния трансферен прозорец. След Карлос Диого и Абел Анисе договор с "червените" подписа и камерунецът Нджонго Присо. Той ще играе на "Българска армия" през следващите 2 години и половина, а ЦСКА ще плати 300 000 евро на досегашния му кипърски клуб АЕК (Ларнака) и още 20 000 евро компенсация на предишния - малтийския Валета.
 "Радвам се, че подписах с ЦСКА, защото за мен това е един от големите отбори в Европа. Знам, че има големи очаквания към мен, но това е нормално за такъв клуб. Надявам се да оправдая доверието. Нямам проблем с физическата подготовка, защото играех редовно в първенството на Кипър", заяви на представянето Присо, който беше настоятелно искан и от Левски, но до трансфер не се стигна. Той избрал ЦСКА, за да стане шампион на България още това лято. 23-годишният камерунец играе като дясно крило и е юноша на френския Нанси.
"Нямаме притеснения по случаЯ с Абел Анисе, защото подписахме с него като със свободен агент и нямаме никакви взаимоотношения с Черноморец. Ако Спортно-техническата комисия на БФС поиска нашето становище по казуса, ще изпратим наш представител. Нормално е ако в Черноморец се чувстват ощетени, да търсят правата си", каза изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков. Юристът на ЦСКА Радостин Василев пък призна, че клубът дължи общо 170 000 евро главница за Платини, но падежът е през юни.
"От Черноморец претендират за 102 000 евро лихви по трансфера, но не може да има такава голяма лихва, затова съдът ще реши спора", каза Василев.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"