25 Април 2024четвъртък14:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Иво Тонев: Новият договор на Костов не зависи само от титлата

/ брой: 67

автор:Владимир Николов

visibility 508

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви, че удължаването на договора на старши треньора Николай Костов не зависи само от спечелването на титлата в шампионата. "Костов е критикуван, защото понякога не всички го разбират. Ние обаче като ръководство стоим изцяло зад него. Беше лесно да бъде критикуван след мача с Локо Пд, но той си върши работата добре. Разбрахме се с него да проведем разговор за новия му договор през месец април, когато много неща в шампионата ще бъдат ясни. Искам да подчертая, че новият договор на Костов не зависи изцяло от спечелването на титлата. Все пак тя остава основната ни цел. Играта трябва да се подобрява, тъй като ни предстоят по-сериозни двубои с противници, които не се затварят, а се стараят да играят футбол. Критиките към треньора са пресилени и аз мисля, че Николай Костов си върши работата. В съблекалнята няма напрежение, такова имаше само в деня след загубата срещу Локо Пд, когато аз и Георги Иванов имахме разговор с играчите. Мога да кажа, че обстановката в Левски е спокойна", обяви Тонев, който беше гост в Актуално студио "Дерби". Той оправда неубедителните игри досега на отбора с късното привличане на новите играчи, които са имали нужда от време за адаптация.
Тонев, който е общински съветник от ГЕРБ и минава за приближен на премиера Бойко Борисов, отхвърли нападките от ЦСКА за държавна помощ на Левски по въпросите на финансирането и на борбата за титлата. "Кристално ясно е откъде се финансира Левски и това по никакъв начин не става от държавата. Това е абсурдно и само от ЦСКА така го коментират. Те също получиха подкрепа, както Берое, пловдивските отбори и други. Държавата подкрепя футбола, а не отделни клубове. Познавам лично Стойчо Младенов и го уважавам. Той е кадърен човек, но трябва да се съсредоточи върху  треньорството. Има неща в ЦСКА, които и самият той не знае. Поведението на Левски и ЦСКА трябва да служи за пример на всички останали и аз нямам намерение да нападам когото и да е. Трябва да покажем на терена кой заслужава да бъде първи, а след това медиите и феновете да оценяват. Ако от ЦСКА искат да се върнем 10 или 15 години назад, това си е тяхна работа. През 2012 г. трябва да се държим колегиално и да не се занимаваме с кокошкарски неща", каза още Тонев. Новият силен човек в Левски обясни още, че е против кърпежа на стадион "Георги Аспарухов". "Около стадиона се работи и скоро ще бъде обявено официално какво ще се случи с него. Идеята е да не работим парче по парче, а да направим нови сектори. Ще има два нови терена на мястото на стария балон и на автомивката, както и подмяна на настилката на тренировъчните терени. До края на лятото Левски ще има една от най-добрите бази в България", увери Тонев и призна, че до края на седмицата ще уговаря Димитър Иванков да стане шеф на ДЮШ на Левски.


 "Скаутският екип ще бъде съставен от четирима души, които ще отговарят пред Дончо Донев, а той ще има връзката с Георги Иванов и Николай Костов. Все пак последното решение е лично мое, защото има и финансова страна, която трябва да спазваме. Не можем да привличаме скъпоплатени чужденци, които не отговарят на бюджета ни. Иначе можем да поискаме Златан Ибрахимович и Лионел Меси. Георги Георгиев ще отговаря за доклади за следващите ни противници и за Югозападна България, Ясен Петров е за Югоизточна България, Стефан Тончев е за Североизточна България, а Пламен Николов - за Северозападна България. Жозе Жуниор - Жуниньо е глобен за червения картон във Враца, а размерът беше уточнен между мен и Георги Иванов. Постъпката му беше много глупава. Той няма да играе срещу Славия не само заради червения картон, а защото имаме договореност с клуба, от който го взехме под наем", каза още Иво Тонев.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 199

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 196

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ