26 Април 2024петък09:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дръжте крадеца!

/ брой: 70

автор:Лозан Такев

visibility 1123

В аптека снощи извършиха грабеж. В останалото време аптеката граби тотално чрез тройните цени на лекарствата от болните...
Вчера през нощта въоръжени лица ограбиха оборота на бензиностанция. В останалата част от денонощието бензиностанцията краде от потребителите от най-скъпо продаваното гориво в света у нас.
В клон на банка влезе крадец новобранец и остави заложници, без да вземе нито лев, а в останалото време банката държи като заложници хиляди с кредити и лихви.
Конекрадци откраднаха автомобил с мощност 50 конски сили. Шофьори и доктори окрадоха европари по най-различни програми.
По програмата СПИН - Синдром на Придобити пари Извън Нормалните... роми окрадоха мирни граждани. Джебчийки преджобиха дамски чанти и неохраняеми джобове в трамвая.
Тотка и Тотьо тотално ограбиха посвоему европейска валута и български левове. Също по СПИН...
И по СПИМ... Блажени са вярващите на Тотю безработни и пенсионери.
Композитор окраде ноти от колега.
В правителството влязоха нови хора с нов морал и поновому присвоиха във вид на заслужени бонуси за достоен труд и много работа милиони лева в повече от всички досега, като непрекъснато внушаваха и тези преди тях да върнат парите. Приказката за казана е българска.
Управляващите вече двайсет години крадат кредита на доверие към избирателите...
Исках да направя родословното дърво на Симеон Сакскобургготски. Оказа се, че всички дървета по родословна линия са отсечени и изнесени вече.
А премиерът продължи да вика: "Върнете парите. Дръжте крадеца!"
Послепис вместо оптимистичен край: Деца от училище "Васил Друмев" в столицата намерили портфейл с 400 лева, приели ги като незаслужен от тях бонус и ги върнали чрез учителката, която обещала да ги заведе на сладкарница!?
Все пак не всичко е изгубено, дами и господа!


 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ