23 Април 2024вторник13:19 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Родман ще води тим в Мача на звездите

5-кратният шампион в НБА не пожела да покаже уменията си в "Арена Армеец"

/ брой: 82

автор:Владимир Николов

visibility 577

Денис Родман ще води един от отборите в Мача на звездите утре в "Арена Армеец". Ексцентричният американец се е съгласил да бъде наставник в шоуто, което започва от 16.30 ч., защото смята, че е твърде стар, за да се съблече по екип и да покаже уменията си на паркета. 5-кратният шампион в НБА е специален гост по покана на главния организатор Стефан Августинов. Родман пристигна в Гранд хотел "София" вчера точно в 15.14 ч. с пура в уста, тъмни очила и обеци навсякъде по лицето. По време на пресконференцията ексцентрикът не спря да се шегува, използваше и нецензурни реплики, но направи страхотно шоу за присъстващите.
"За мен е чудесно да съм тук, да съм сред тези хора, които ме поканиха. Мислех да дойда в България и исках да го направя преди доста дълго време. Наистина съм благодарен на всички хора, които ми дадоха шанса да дойда в България. Искам да изпълня задачата да покажа на децата как точно се играе баскетбол в НБА. България до момента много ми напомня за вкъщи - Далас (Тексас), където съм израснал и как се чувствах добре. Намирам го за доста готино място, засега. Исках да дойда в България, защото много суперзвезди от НБА - Кобе Брайънт, Дуейн Уейд са идвали в Европа, а България е част от Стария континент. Преди да дойда, попитах приятелите си нещо за България, знаят ли дали ваш баскетболист играе в НБА. Мислех, че Ману Джинобили (Аржентина) е от България, но се оказа, че не е така. Знам, че има много европейци, които играят в Лигата. Все повече от тях успяват да намерят място там, с това свързвам България, като част от картата на Европа. Мога да разказвам много истории, правили сме секс в съблекалнята например. Има и други, но няма да ни стигне времето. Искам да ме запомнят като човека Денис Родман. Хората постоянно говорят добри и лоши неща за мен, критикуват ме, но аз съм един обикновен човек, който се забавлява и искам да живея на макс. Не знам защо ме атакуват, след като имам деца, каквито имат Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и други. Ако направя нещо негативно, не е нарочно, просто имам проблеми като всеки нормален човек. Не искам да съм звезда, искам да бъда просто един обикновен човек. Хората ме възприемат по различен начин", каза Родман.

1/3 у нас взимат под 1000 лева

автор:Дума

visibility 105

/ брой: 77

Бум на заболели от коклюш

автор:Дума

visibility 105

/ брой: 77

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 112

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 125

/ брой: 77

Агнешкото в Гърция 10 евро за килограм

автор:Дума

visibility 89

/ брой: 77

Баските сепаратисти с исторически успех

автор:Дума

visibility 104

/ брой: 77

Иран запазва строгия контрол върху дрехите

автор:Дума

visibility 106

/ брой: 77

Молдовска "Победа" създадоха в Москва

автор:Дума

visibility 102

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 96

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 90

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 101

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 117

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ