26 Април 2024петък10:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Мистерия с новия треньор на Левски

Георги Иванов-Гонзо подал оставка, Иво Тонев казва днес кой е заместникът му

/ брой: 82

автор:Владимир Николов

visibility 471

Мистерията около новия треньор на Левски продължава с пълна сила. Изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев обеща, че днес в 15.00 часа ще разкрие кой ще води тима занапред. Досегашният наставник Георги Иванов-Гонзо, който бе и спортен директор, е подал оставка. Той е направил този ход, за да тушира напрежението на "Герена" след 3-те поредни загуби.
Новият треньор на "сините" може и да е Станимир Стоилов, който вчера пак преговаря със собственика Тодор Батков в кантората му. Мъри е поставил условията си и чака отговор от адвоката. На част от маратонските разговори присъства и Гонзо. Така още известно време заниманията на Левски ще се водят от Викторио Павлов, който беше помощник на Гонзо. Преди това юношата на ЦСКА беше в школата.  
"Говорим си постоянно с г-н Батков и с Тонев. Сега Левски се нуждае от спокойствие. Откакто съм шеф в Левски, постоянно съм критикуван и това се отразява върху отбора. Хора, които са крайно деградирали, говоря за Наско Сираков, който между 2 залагания и партии на покер пише във фейсбук. Беше в Ловеч, работеше против Левски, сега е постоянно с шефовете на ЦСКА, ако не го вярват хората, да проверят. Мен никой да не ме мисли. Аз ще се оправя сам оттук нататък", каза Гонзо.
"За пореден път при криза в любимия отбор някой се опитва да оправдае собствената си несъстоятелност, безсилие и провал с моето име! Този път няма да позволя с поредните лъжи по мой адрес да се петни името ми! Ще дам Иванов на съд и парите, които със сигурност ще спечеля от това дело, ще даря до стотинка на школата, която той така успешно унищожи!", каза пък Сираков.
"Все още не съм треньор на Левски. Казах моето мнение, сега ръководството трябва да реши. За да имаме силен Левски, трябва да сме единни. Искам да кажа, че не съм говорил за пари и подобни условия. В Левски трябва да се вземат сериозни решения. Оттук нататък своята дума трябва да каже ръководството", заяви Стоилов, който водеше "сините" през 2004-2008 г.
Мъри искаше да се завърне на "Герена" заедно със Сираков, с който изведоха Левски до групите на Шампионската лига и до 1/4 финалите за Купата на УЕФА. На този етап обаче това изглежда невъзможно заради постоянните конфликти на легендата с Батков.
 

Даниел Боримиров също е спряган за треньорския пост, ако Батков не се разбере със Стоилов. Борето разполага с нужния лиценз за старши треньор, но ситуацията е доста заплетена. И в този случай всичко е много условно, защото крайното решение минава през "машиниста на влака" - Батков. Адвокатът и Боримиров не спряха да се плюят по медиите, откакто бившият халф беше уволнен през лятото на 2009-а заедно с Емил Велев, независимо че тандемът донесе шампионска титла за "сините". С оглед на факта обаче, че Левски е изправен до стената - няма треньор, отборът е извън сметките за евротурнирите към днешна дата, а Мъри Стоилов си иска близо 100 000 лв., които има да взима, не е изключено Батков да направи компромис със себе си. Другият вариант е Илиан Илиев, който обаче иска да доизкара сезона в Берое и след това да акостира на "Герена".

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 633

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 665

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 627

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 685

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 653

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 551

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 750

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 670

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 695

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ