Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Лов и риболов

Кулинар

Заешко с пресен лук

Дума

7. Април 2012 , брой: 83   1527   0
Снимка


Продукти: 1 заек; 3-4 моркова; 1 връзка пресен лук; 1 ч.ч.бяло вино; 1 с.л. доматено пюре; дафинов лист; черен пипер; бахар; олио за пържене.

Приготвяне:

* На дъното на тенджера нареждаме ситно нарязаните моркови и лук.
* Прибавяме дафиновия лист, черния пипер и бахара.
* Върху тях нареждаме изпържените до златисто в силно нагорещена мазнина парчета заешко месо.
* Редим отново пласт моркови и лук, после пак месо.
* Накрая заливаме с виното, прибавяме доматеното пюре и оставяме ястието на тих огън, докато се свари.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"