20 Април 2024събота03:10 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Христо Проданов:

Трябва да станем по-достъпни за хората

Няма лошо в съревнованието между Станишев и Първанов, но трябва да се води нормален диалог, казва председателят на БСП - „Триадица”

/ брой: 87

автор:Мария Нинова

visibility 992

- Господин Проданов, какви са идеите ви за развитие на БСП - "Триадица"?
- Като начало трябва да се подобри работата  в основните партийни организации, да укрепнат, малко да се подмладят и да стане по-модерна със създаването на сайт на районния съвет. Работата в интернет за мен е важно да се подобри, за да можем да станем по-откриваеми за младите и модерните хора. По този начин да изразяват желание да бъдат с нас.
- Какво е организационното състояние на районния съвет на левицата в "Триадица"?
- В момента в сравнение с другите партийни организации изглеждаме сравнително по-добре. Има още какво да се желае. Трябва да продължаваме да се развиваме.
- В какъв смисъл "сравнително по-добре"?
- Досега сме водили нормален организационен живот, събирали сме се често, обсъждали сме доста актуални проблеми. Хората се интересуват от това нещо. В бъдеще трябва да се обновяваме.
- С какви проблеми сте се сблъсквали откакто сте в районната огранизация?
- Не може да се каже, че съм имал проблеми. Разни хора защитават разни интереси и т.н. Това не е добре за цялостната работа. Трябва да бъдем един добър екип и това не е непостижимо, и може да се изгради в продължение на времето.
- По какъв начин ще стане това изграждане?
- Основно с обновяването на огранизацията. Да  привлечем млади и можещи хора.
- Какво мислите за съревнованието между Сергей Станишев и Георги Първанов на предстоящия конгрес на левицата?
- Няма нищо лошо да има съревнование, даже е много хубаво, особено ако конкурентите са силни личности като тях. Мнението ми и на мен, и на районната организация "Триадица" е, че трябва да се води един нормален диалог и на базата на платформи да се избера председателят.
- Какво трябва да постигне БСП след конгреса?
- Трябва да спечели парламентарните избори.
- Според вас по какъв начин ще стане това?
- Трябва да подобрим контакта с хората, да обърнем малко по-голямо внимание на медийната политика, на изявите в общественото пространство. По този начин ще станем по-достъпни до хората, които по принцип не са наши привърженици или са колебаещи.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ