18 Април 2024четвъртък12:17 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Боби нападна ЦСКА и Миньор

Босът на БФС обеща промени в комисиите

/ брой: 92

автор:Мариан Владимиров

visibility 1379

Президентът на БФС Борислав Михайлов критикува шефовете на ЦСКА и Миньор за последните им прояви. Той сравни поведението на собствениците на "червените" с фолклор, който се харесвал на част от журналистите.
"ЦСКА е равен с останалите клубове. Те винаги играят на ръба. Това, че имат много юристи покрай тях, си е техен проблем. Аз не разглеждам тези неща. Има юристи, които са избрани от Изпълкома. Те се занимават със случаите, а не аз", коментира президентът на БФС. За единия от собствениците на ЦСКА - Иво Иванов, той обясни: "Виждал съм го само един път. Беше миналата година и той пожела да се срещнем. Иначе с Митко Борисов съм се срещал по-често. Техният начин на поведение е фолклор, който ви харесва на вас - журналистите. Аз обаче съм на друго ниво. Хубавото е, че този фолклор се среща все по-рядко", каза още Борислав Михайлов.
За него постъпката на президента на Миньор Пк да пусне юноши срещу претендента за титлата Лудогорец не е в духа на феърплея. "От Миньор Перник ми казаха, че нямат нищо против БФС и изпълнителния директор Борислав Попов. Били против Съдийската комисия. Всеки може да прави протест, но това, което те направиха, не е феърплей. Не се прави така. Футболният съюз нищо не може да направи в този случай. Това не трябва да се поощрява. Трябва да сме по-толерантни. Навсякъде се правят съдийски грешки. Тук са свикнали за всяка грешка, за всеки тъч да искат оставка на шефа на съдиите. Съдиите са част от играта. УЕФА измисля какви ли не неща да се ограничат съдийските грешки - шест съдии, седем съдии. Сега се чака решение за "умната топка" и технологиите на линията", коментира Борислав Михайлов.
Босът на БФС обяви още, че през лятото предстоят промени в състава на комисиите в   централата. "През шестте години, откакто съм президент, БФС е критикуван най-вече за работата на комисиите. Най-натоварени са СТК, Дисциплинарната и Съдийската. Не бях доволен от Съдийската комисия и тя беше сменена изцяло. Много пъти съм правил промени и в другите комисии. Ще има промени и през лятото", закани се Михайлов. Бившият капитан на националния тим обясни, че не е доволен от работата на Арбитражния съд. "Той беше направен по нареждане на ФИФА. Но БФС не може да търси отговорност за решенията на Арбитража. Ние поставяме само шеф, който разпределя делата. Там ще търсим действие, за да може да се търси отговорност за решенията", каза Михайлов.
КАРЕ
"Решението на Арбитражния съд в Лозана е, че Анисе няма право да играе за ЦСКА през този сезон. Въпросното лице губи поредното дело срещу БФС. Дори няма да му споменавам името, за да не му правя реклама", заяви Борислав Михайлов, като визира мениджъра Георги Градев. "ЦСКА е заобиколен от много юристи, но това си е техен проблем", каза още президентът на БФС.

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 140

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 135

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 143

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 132

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 122

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 113

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 121

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 123

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 119

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ