24 Април 2024сряда00:35 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Усмихвайте се!

/ брой: 180

автор:Лозан Такев

visibility 704

Дошла е нова партия на власт. Какво друго ви остава, освен да се усмихвате и да се радвате. Дошла е сметката ви за парно и изравнителната фактура за доплащане - усмихвайте се. Взимате кредит, за да погасите стари задължения, после ви вдигат лихвата, но вие се усмихвайте и плащайте... Така ще преборите стреса. Спрели са ви тока за неплатени сметки, в същия ден са ви дошли бележките за вода, телефон, интернет, но вие започвате деня с усмивка. Какво да направите друго?
Дошло е ново потвърждение, че първо трябва да се построят магистралите, а после ще размразят минималните ви пенсии и заплати, защото вие сте усмихнати патриоти. С усмивка посрещате и новата цена на горивата и хляба, независимо че нямало основание за тези нови цени. Вие имате основание единствено да се усмихвате.
Посрещате с усмивка безводието, разкъртените тротоари и дупките по улиците, но се гордеете с нови магистрали и трикольорни лентички. Усмихвате се и след земетресенията. Дали са ви 300 лв. да изправите комините и стените... Отново повод за усмивки.
Живеете, заобиколени от престъпност и корупция, фалшиви документи и ментета храни и напитки. Не обръщайте внимание на новините, усмихвайте се. Посрещнете с усмивка Калинките, новите директори и министрите, фактите за имотите на управляващите, дори доцентурата на някого си...
Дошъл е поредният лош доклад за сигурността и правосъдието у нас. Не се притеснявайте, усмихнете се. Само така ще станете щастлива кокошка, макар да сте на последно място по щастие заедно с хората от Конго. И хората от Конго са хора, я! Усмихвайте се, както ще ви пожелае един синоптик. Само така ще се превърнете в щастлив и усмихнат олигофрен...

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ