26 Април 2024петък01:02 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Хайл, господа

/ брой: 242

автор:Павлета Давидова

visibility 181

Реабилитирането на комунизма трябва да се наказва, удариха с юмрук земеделците и хората на Иван Костов. Възмутените граждани настояват всеки, споменал режима, да бъде санкциониран, за момента само финансово. Едва ли обаче БЗНС и ДСБ ще си спестят и публичното четене на морал срещу прегрешилите.
Вярно е, че по форумите се забелязва носталгия по времето преди 10 ноември, но за връщане за комунизма, в прав текст и едно към едно, все още никой не е призовал. За сметка на това е достатъчно човек да се разходи по улиците на България, за да види, че е пълно със свастики, издраскани къде ли не. Медиите ежедневно бълват случаи на дискриминация или разпри на етнически или верски признак. По базари и книжарници е пълно с "Моята борба" и литература, случайно или не, напомняща на стилистиката на Хитлер. Футболните ни отбори постоянно и почти методично отнасят големи глоби заради фашизоидно поведение и незачитане на личността, гамени пребиват първия срещнат, който изглежда "не по калъпа"...
Проблемът на БЗНС и ДСБ обаче не е припламващата любов към Хитлер и фашизоидните прояви на някои от българите. Строги санкции се гласят не за агресивни хора, незачитащи различните, а към... Към тези, които споменават Тодор Живков и позволяват медийни изяви на неговите съветници.
Интересно как земеделците ще убедят Бойко Борисов да спре да хвали бившия Първи? По прости сметки излиза, че премиерът ще отнесе едни от най-солидните глоби, тъй като често си позволява да обяснява как се е учил от Тодор Живков. Първенец по санкции обаче трябва да е Вежди Рашидов. Той не само че си позволи да спомене комунистите, ами и цял музей им направи! Това ако не е реабилитиране на режима, здраве му кажи, че даже ще го рекламира. И дори пари очаква да получи от това.
Музеят на социалистическото, разбирай комунистическото, изкуство да бъде закрит! Книгите за комунизма - изгорени. Хайл, господа!

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ