28 Март 2024четвъртък10:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ЦСКА и Стойчо се разделиха

"Червените" преговарят с двама треньори

/ брой: 3

автор:Мариан Владимиров

visibility 1071

Стойчо Младенов няма да води ЦСКА през пролетния полусезон. "Ще ви кажа нещо, което не е новина за вас, разделям се с ЦСКА и това е. Повече не мога да коментирам", заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след срещата с ръководството на клуба, на която присъстваха директорите Венци Живков и Георги Илиев-Майкъла.
"Питайте ръководството. Оттук нататък всички въпроси са към тях, докато разтрогнем договора. За причините питайте ръководството. Няма начин да се разберем, тяхното желание е да напусна, аз съм освободен от клуба", каза Младенов.
"Тази новина вие я знаете още отпреди мача с Локомотив София. Трябва да се свършат юридически неща и дотогава не мога да говоря. Когато приключи всичко, ще ви отделя внимание и ще отговоря на въпросите. Собствениците ги няма. Надявам се скоро да се видя и с тях", заяви още вече бившият треньор на ЦСКА. Преди срещата с изпълнителните директори специалистът от село Плоски заяви лаконично: "Очаквайте усмивки на излизане". С него си тръгват помощникът му Анатоли Нанков и скаутът професор Бисер Цолов. Засега кондиционният треньор Роко Перота остава в клуба.
Сашо Борисов ще води първата тренировка на ЦСКА за годината, съобщи изпълнителният директор на "червените" Венцислав Живков. Тя ще се проведе според предварителната програма на 7 януари от 10.00 ч, а не както беше променена за 9 януари.
На 8 януари трябва да бъде представен новият старши треньор, а ден по-късно отборът лети за подготвителен лагер в Алания, Турция.
"До вторник, 8 януари, ще има яснота кой ще бъде новият старши треньор на ЦСКА", заяви изпълнителният директор на клуба Венцислав Живков. "Ръководството на ЦСКА и в момента преговаря с 2 треньорски екипа, един от които ще наследи Стойчо Младенов и неговия щаб. Единият е българин, а другият чужденец. Не искам да споменавам имена, но до вторник ще бъде ясно кой ще бъде старши треньор на ЦСКА. На 8 януари ще има пресконференция, на която ще представим новия треньор. Предложихме на Стойчо да се разделим по взаимно съгласие и очакваме неговия отговор. Уволнението му е по заповед на собствениците на клуба. Те не са доволни от представянето на ЦСКА. Не приляга на името на клуба да отпада от Мура и да бъде на четвърто място в класирането. Имаме високи цели и се надявам да ги изпълним с новия треньор", коментира Венцислав Живков.
Според близки до клуба основен фаворит за заместник на Младенов е сърбинът Миодраг Йешич, а резервният вариант е Милен Радуканов.

Летният сезон тръгва с 10-15% по-високи цени

автор:Дума

visibility 435

/ брой: 58

Цената на яйцата гони световен рекорд

автор:Дума

visibility 428

/ брой: 58

Париж готов на война с Русия за Одеса

автор:Дума

visibility 557

/ брой: 58

ВМРО-ДПМНЕ отлага промените в конституцията

автор:Дума

visibility 433

/ брой: 58

Евросъюзът отстъпва пред фермерите

автор:Дума

visibility 426

/ брой: 58

Накратко

автор:Дума

visibility 399

/ брой: 58

Десница по дьо Сад

автор:Александър Симов

visibility 459

/ брой: 58

Обирът на руските активи

автор:Юри Михалков

visibility 510

/ брой: 58

Особена порода

visibility 447

/ брой: 58

Престъпен интерес на ЕС

автор:Юри Михалков

visibility 614

/ брой: 58

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ