26 Април 2024петък01:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Национални предатели

/ брой: 101

автор:Лозан Такев

visibility 81

Сред калта, която тече от физкултурника с големите уши, беше изречено около Цветница, че Станишев бил извършил национално предателство със сигнала за подслушването... Вярвам му. Прав е. Действително бяха омаскарени със собствените си гласове и записи националните герои Бойко Борисов, Мирослав Найденов и градския прокурор Николай Кокинов, който веднага подаде оставка. Един социолог от една телевизия извика, че този човек трябва да лежи в затвора до края на дните си заради деянията и поведението си.
 Сигурен съм, че завчера бе най-тъжната Цветница за повечето гербери, цветанки, лилянки, калинки... Няма как да не им пука за имиджа им като управници в Европа, САЩ и на Балканите. Впрочем и на Балканите друг не си позволява такова каруцарство. Абе, от мутри какво може да се очаква, но все пак някои вярваха, че имаме насреща по-прилични хора. Нали чухте с ушите си, макар да не вярваме на ушите си, каква правосъдна система има у нас! Какви прокурори имаме! Независими, та дрънкат! Техен началник е всеки първи срещнат в района на Банкя... бил той премиер, "пидал" и прочие!
 Но да се върнем към изявлението на бившия министър, вицепремиер и настоящ мотор на партия ГЕРБ Цветанов. Станишев бил национален предател! Той съсипал имиджа на такива велики мъже! Как тия "предадени национално" хора да излизат на предизборна агитация, като търговията с влияние им е всекидневно занимание и ако купуването и продаването на гласове е престъпление, подслушването на гласове какво е? Национално предателство ли е или...? Но не - всеки, който слуша тия записи, трябва да бъде обявен за национален предател!
 Тъкмо бях оповестил, че ще гласувам за гербера, защото съм мазохист, и работата стана по-дебела. Очевидно вървим към садомазо. Щото, ако не ни харесват тия мили наши мутри, всички ще бъдем обявени за национални предатели.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ