28 Март 2024четвъртък18:22 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лютви Местан:

Кабинетът има по-голям интерес от дебати по вота на недоверие

/ брой: 223

автор:Веселка Венкова

visibility 1867

Кабинетът и партиите, които стоят зад него, имаме силен интерес дебатите по вота на недоверие все пак да се състоят през утрешния (днес - б.а.) ден. Вече съм убеден, че кабинетът има по-голям интерес да има дебати по внесения вот на недоверие, отколкото вносителите му. Думите са на лидера на ДПС Лютви Местан, който се срещна с премиера Орешарски след вчерашното заседание на МС по проблеми на водоснабдяването в Омуртаг.
"Случилото се е прецедент, своебразен парадокс - вносителите на вота на недоверие да бламират разискванията по него. Поздравявам г-н Борисов за грандиозната "победа" на партия ГЕРБ, която успя да бламира заседанието на НС. Ако г-н Борисов ще продължава да мери успехите си, или ще определя като победи успеха на десктруктивните си политики, аз и занапред ще продължавам да го приветствам във връзка с неговите величествени политически постижения."
Тарикатлъците на дребно вероятно носят частичен дивидент, но в дългосрочен план не се кредитират от избирателите с доверие, с тарикатлъци на дребно не се изгражда траен политически образ и аз съм сигурен, че самооценката на Борисов за успеха му днес ще се окаже измамна и няма как да се отрази върху рейтинга му с положителен знак, коментира още председателят на ДПС.
Местан се надявал, след като Борисов изживее "огромното опиянение и небивала радост от този грандиозен успех" и "консумирал величествената си победа", утре да влезе в пленарна зала, за да чуе отговорите на въпросите, които сам е поставил. Ако и днес се бламира заседанието на парламента и бъде прескочен конституционният срок, в който може да има разисквания по вота на недоверие, ще бъде намерен начин за парламентарни разисквания по темата на вота, увери Лютви Местан.
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 280

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 260

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 304

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 240

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 215

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 327

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 278

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 297

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ