29 Март 2024петък07:23 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Полетът на пчеларя - 2

Партия ПОМАК - генезис

/ брой: 5

автор:Велислава Дърева

visibility 3308

Той е брат на Слънцето и Луната, дядо на Орфей, чичо на Тангра, вуйчо на Заратустра, калеко на Кир ІІ Велики, султан на траките, халиф на персите, шейх-юл-ислям на богомилите, предводител на прабългарите, куманите, печенегите, татарите, Златната орда и целокупната транснационална помашка общност, хранител на държавотворната помашка нация, говорител на "многомилионния помашки етнос" в България, дръзновен изобличител на княз Борис, Кирил и Методий, отец Паисий и други подобни комунистически креатури, хан и велик магьосник на Велика Булгария, един от рода "рu mag", шахиншах на партия ПОМАК и Европейския институт ПОМАК, непресъхващ извор и владетел на единствената истина, строител на Великото Бъдеще, страшилище за историческата наука, наследник на Пророка Мохамед и сам Пророк, суфий и пчелар по съвместителство, автор на пророчески прозрения, шеметни приноси и шмекерлъци всякакви.
В тия шмекерлъци пчеларят Ефрем Моллов не е сам. Неговият труд "Има ли бъдеще велика Булгария или защо бе скрита историята на помаците" е еманация на "История на ахрените (помаците)" от Мехмед Дорсунски и "Балканските войни в Родопите 1912-1913" от Никола Чуралски (с псевдоним Исмен Реджепов). Тримата сякаш се преписват взаимно, но със сигурност крадат безкористно от вдъхновяващите теории на проф. Джъстийн Маккарти, Мартина Балева, Улф Брунбауер и цяла серия турски професори - Джемил Къванч, Хюсеин Мемишоглу, Ахмед Гюншен. И, разбира се - от Ахмед Давутоглу, творецът на неоосманизма с неговата "Стратегическа дълбочина".


Около кошера кръжат насърчително политически титани като Адем Кенан, Мендерес Кунгюн, Сезгин Мюмюн, братя Юзеирови, в по-ранни времена - Камен Буров и Адриан Палов. И, разбира се - цяла армия евронаблюдатели, евроексперти и еврокомисари, които периодично откриват в България малцинства всякакви, етноси и нации, но най-вече "помашко" и "македонско". Откриват ги, окуражават ги, обгрижват ги, както подобава по европейски - демократично и далновидно.
В резултат пчеларят-халиф се сподоби с партия ПОМАК.
А сега четете внимателно и с подчертаване - да не си останете безпросветни! Щудирайте възгледите на пчеларя, неговите съмишленици и неговата партия относно "помашкия етнос"! Вижте миналото и бъдещето на България през кривия макарон на ПОМАК! Предупреждавам ви - кашата е грандиозна! Няма преброждане!
Главно и преди всичко: Българите мюсюлмани не са никакви българи, няма и да бъдат. И всеки, който дръзне да твърди обратното, е комунистически отпадък, националистически атавизъм, маргинал, мракобес, ксенофоб и помакомраз.
Защото:
1. Помаците са траки. Ерго - траките са помаци, респективно - мюсюлмани. Нищо, че благочестивата Амина ще роди Мохамед след 2570 години (минимум). Тракийските златни съкровища са помашки, в Казанлъшката гробница ще да е погребан някой помашки владетел, Орфей е помак, и Спартак, и римският император Лъв І Тракиец, тракологията е помакология, Херодот е феодален старец от БАН, а Омир е един соцком оръфлек, който в десета песен на "Илиада" възпява като "богове безсмъртни" някакви "траки", техните "тракийски" коне, сребърни колесници и златни доспехи. Забравете този грозен фалшификат и вижте истинския текст:
Ако ли искате вий да се вмъкнете в стана помашки,/ новодошлите помаци стануват последни от всички./ Заедно с тях е и царят им Резос, синът Ейонеев./ Сам аз му зърнах конете - грамадни и много красиви;/ те са по-бели от сняг и препускат подобно на вятър./ В злато и светло сребро му блести колесницата нова./ Има и златни, огромни доспехи, за чудо и приказ!/ Не подобава на смъртни да носят такива доспехи,/ а съвършено подхождат те на боговете безсмъртни.
2. Помаците са перси (иранци, арийци). И по-точно - наследници на Кир ІІ Велики и на Ахеменидската династия. Ерго - персите, в частност Ахеменидите, в частност Кир ІІ Велики, са помаци, респективно - мюсюлмани. При това - 1170 години преди да се роди Мохамед. Още едно мъъъъничко научно усилийце и ще се окаже, че Навуходоносор е помак, а Вавилонската кула - помашки градеж.
3. Помаците са араби. И по-точно - потомци на воините на Маслама Ибн Абд ал-Малик (сразен от Тервел в 717 г. пред Константинопол), който пък е син на арабския халиф Абдул-Малик ибн Мервана, който пък принадлежи към династията на Омейядите, от която династия произлиза пророкът Мохамед. Ерго - Арабският халифат е помашки, Омейядите са помаци, 7-вековното арабско владичество над Испания е помашко, Кордовският халифат е помашки, грандиозните джамии от времето на Омейядите са проектирани и построени от помаци, и - най-важното - помаците са потомци на Пророка, значи - самият Пророк е чистокръвен помак. Така излиза. Което е непоносима обида за всеки искрен мюсюлманин.
4. Помаците са прабългари, но не и българи. Прабългарите са помаци, те са изконни мюсюлмани, те принадлежат към рода на петимата магьосници ("рu mag"), те са държавотворците на България, те са първите мюсюлмани в Европа. Аспарух е помак и първият мюсюлманин, стъпил по нашите земи. Обаче! Ах! Каква изненада! Заварил тук други изконни помаци (мюсюлмани) - траките и персите (виж т. 1 и 2). Аспарух основал помашка (ислямска) държава, в която ислямът е държавна религия, а българските владетели са помаци (мюсюлмани).
5. Св. княз Борис І Покръстител (помак сущий) не е никакъв светец, а гад, ренегат и държавен изменник, който погазил държавната ислямска вяра и покръстил прабългарите (помаците).
6. Св. св. Кирил и Методий са прабългари (помаци) и мюсюлмани. Те не са никакви светци, те никаква азбука не са създавали. Те са предатели на прабългарския (помашки, мюсюлмански) род, кауза и вяра (исляма), и ръгнали срещу прабългарите (помаци, мюсюлмани), и с несъществуващата кирилица отворили смъртоносна рана в сърцето на помашката (ислямска) държава "Велика Булгария".
7. Помаците са богомили. Защото само помаците се възправили срещу ренегата Борис, и се барикадирали в пазвите на Родопа планина, и единствени опазили своята първородна вяра (исляма), и станали предначинатели на богомилите, следователно богомилите са помаци (мюсюлмани), а покрай тях и катарите, албигойците, валденсите и прочее. А св. Паисий Хилендарски (и той помак, може би?) не е никакъв светец, а един подъл мистификатор, автор на лъжлива история.
8. Помаците посрещнали с хляб, сол и китка здравец благородните османлии. Защото след злодейството на княза Бориса и черното предателство на Кирила и Методия изконната ислямска земя "Булгария" била окупирана от неверниците (православните християни) и започнали гоненията на мюсюлманите (помаците), и подложени били те на варварски християнски гнет чак до щастливото избавление, довтасало във вид на султан Мурад-Освободител. А освободителното нашествие на Османската империя било "в отговор на насилствената християнизация на коренното държавообразуващо прабългарско население, изповядващо исляма" (помаците). Започнало животворното и освободително петвековно турско робство, което възвърнало благодарните помаци в лоното на исляма. И това завръщане било доброволно и с песен, и никой не е насилвал българите да приемат исляма, понеже те си били мюсюлмани преди Мохамед. И само някакви историци-фалшификатори говорят за насилствена ислямизация. 
9. В избавлението на България от православно християнско иго особено се проявили помаците, този път преобразени на кумански турци и печенеги, които най-напред, още в ХІ век, "създали" турска федерация (която включвала България, Македония, Косово, Босна, Албания), а после, 3-4 века по-късно, пристигнали откъм Северен Китай и помогнали на османските турци да завладеят Родопите. Помаците са и волжско-камски българи-мюсюлмани, които пък през ХІІ в. "създали" помашки анклав - от Източна Тракия и Родопите до Северна Македония и Албания. Помаците също така са албанци, но най-вече - чистокръвни турци. Защото са мюсюлмани.
10. Всички българи, гърци или сърби, които изповядват исляма, не са българи, гърци или сърби. Те са мюсюлмани. Те принадлежат към (на) турската история и култура. Те са част от "османската нация". Няма българи (независимо от вероизповеданието), няма българска нация. Българската нация е мит, мистификация, призрак. Няма българска нация. Има "османска нация". Всички сме едни чисти османлии! Всички сме помаци, ама не си го признаваме! Щото сме гузни. Особено православните християни, тия ренегати. Поради което Ефрем Моллов се провиква строго: "Я всеки да си каже дали е помак!".    
11. Не се смейте! Предстои ви най-голямата гадост и скверност. Турското робство е освобождение и всеки опит да се освободим от свободата е "криминален метеж" и "терористичен акт". По принцип. Априлското въстание е ксенофобска лъжа, "митологизация на нищото" и "начало на българските зверства" над мюсюлманите, в частност - помаците. Баташкото клане е "гнусен антинаучен фалшификат". Българите се натъпкали в Баташката черква и в пристъп на "дивашка жестокост и масов вандализъм" се отдали на "ритуално самозаколение и самоизтребление", "ритуални убийства и самоубийства", понеже били "секта масови самоубийци".
Устроили българите тази кървава вакханалия с подлата мисъл да съсипят благородния имидж на Ахмед ага Барутанлията и на неговия държавотворен башибозук, та да има оправдание за бъдещия погром над помаците. "Погромът" е Руско-турската освободителна война, която не е руско-турска, а руско-помашка, и не е освободителна, а окупационна (за отмъщение на помаците). 
Така изглежда миналото през кривия макарон на партия ПОМАК и нейните трегери.
А бъдещето?
Тук кашата е особено тлъста:
България става ханство. Приема еднозначно наследника на тази титла. Този наследник (еднозначно) е от "коляното на Истинския хан". Това коляно е съхранено (еднозначно) през всичките векове от помаците (прабългарите мюсюлмани). Ханът на Велика Булгария е от рода на "рu mag", на петимата прабългарски магове. Този маг, този "Истински хан", този "баща на нацията", е самият Ефрем Моллов. Еднозначно. Бащицата Ефрем ще забрани всички партии, ще отмени Конституцията, ще зачеркне Републиката и на нейно място ще се възцари прабългарската (помашка, мюсюлманска) Велика Булгария. И тази Велика Булгария ще бъде част от Велика Турция. Така "ще се създаде и диамантът на Евразия - Истанбул, т.е. древният Константинопол, който ще бъде Слънцето в короната на Велика Турция". И всички ще приемат Единствения Бог (Бащицата Ефрем не казва кой е този Единствен Бог, обаче Мехмед Дорсунски е по-конкретен в своя възглед - за да оцелее българската нация, всички трябва да приемем исляма по ирански тертип. Вероятно - за да се върнем към своите персийски, ахеменидски корени. Нищо, че според същия Дорсунски помаците са араби, ама няма да издребняваме!). Ако пък някои се противопоставят на това Велико Бъдеще, те ще бъдат изгонени най-демократично "при славяните или при тюрките, в зависимост на кого служат".
Така повелява Ханът на хановете, Магът на маговете, Пророкът на пророците.
Защо ни занимаваш с тия клинични бълнувания, ще кажете. Не занимавам вас. Пиша тази епикриза, защото знам какво следва. Нали си спомняте, че в края на първа част обещах да ви разкажа за едно сиренце. Сиренцето, което ще гарантира безметежното финансово бъдеще на партия ПОМАК.
Схемата е проста и отработена:
Българският съд (естествено) отказва да регистрира ПОМАК като противоконституционна партия.
Ефрем Моллов и компания се жалват пред Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург.
В писането на жалбата до ЕСПЧ им помага някой храбър български правозащитник. Като Йонко Грозев, зам.-председател на Меглена Кунева по международната политика, който повече от 10 години води непримирима битка за признаването на "македонско малцинство". Благодарение на него през 2005 г. ОМО "Илинден"-ПИРИН спечели две дела и осъди България.
Към жалбите на Моллов и компания се присъединяват неколцина евродепутати, които не знаят къде е България и не ги интересува, не познават българската история и хич не щат и да я знаят. Поради надменно невежество. Обаче държат страстни речи в Европарламента за погазените права на "помашкото малцинство".
ЕСПЧ осъжда България за дискриминация.
България плаща на ПОМАК приятна сума.
Ефрем Моллов щрака пръсти.
Тази процедурка се повтаря колкото му кефне на пчеларя.
Така ОМО "Илинден"-ПИРИН щрака пръсти години наред, спечели 8 дела срещу България в ЕСПЧ и само последната глоба е 27 000 евро - като компенсация за "повишеното чувство на покруса и безсилие", в което изпаднали ОМО-вци...
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ