19 Април 2024петък11:42 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

От редактора

Новият Стамболов и малкият Иванчо

/ брой: 86

автор:Борис Данков

visibility 7646

- Ми той новият Стамболов бил голям майтапчия. Ти чу ли го вчера какъв виц разказа от трибуната на парламента?
- Не, не съм. Откъде да чуя?
- Щом не си, слушай сега: "Депутат по време на пленарно заседание: звъни синът му. Какво бе, сине, питал го депутатът. Кучето се е изакало по средата на хола, отвърнало момчето. Той вика - вземи там, направи нещо, изчисти, на заседание съм, много съм зает.
След половин час, обаче, детето пак звъни. Да бе, вика, майка и чичо Гошо дойдоха и аз ги гледам през ключалката. Чичо Гошо си сваля панталоните, ако и той ще ака в хола, няма да чистя, отвърнало детето."
- И откъде го е чул този виц нашият човек?
- Казва, че му го е разказал Ивайло Московски.
- Ма той този Московски бил още по-голям майтапчия и от Бойко, и от Цецо, и от Цецка...
- Какво имаш предвид?
- Ами какво - така да го докара този депутат, така да го стресира по време на заседание, това на нищо не прилича.
- Е, чак пък толкоз...
- А-а, не е така... Тъй да подреди момчето, че то да се чуди какво да прави. Първо кучето да се изака в хола, а след туй и чичо му Гошо да си събува гащите пред майка му и то да звъни разтревожено в парламента на баща си. Това на нищо не прилича...
- Ама ти не разбираш ли, че това е анекдот, че новият Стамболов си прави майтап, докато чакат да се събере кворум в парламента.
- А бе разбирам, ама я пък ти си представи, че малкият Иванчо звъни на Бойко Борисов и му казва, че неговото куче Лазар е направило оная работа в хола.
- Тогава?...
- Тогава Бойко ще му каже: "А, бе я се оправяйте там двамата с Марийка и не ме занимавайте с глупости, докато аз съм на работа в парламента..."
- Е, това се казва вече депутат и ръководител, политик и държавник! Всичко останало е л...няна работа.
- Аферим на новия Стамболов! Машалла на Вежди Рашидов...

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 86

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 86

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 65

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 57

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 62

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 70

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 65

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ