28 Март 2024четвъртък13:19 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Политиците учудени, че Искров им пише писма, вместо да си подаде оставката

/ брой: 168

автор:Дума

visibility 93

Несериозно е Иван Искров да поставя условия пред депутатите, за да напусне поста управител на БНБ. Това заяви председателят на ПГ на Коалиция за България Атанас Мерджанов, предава БТА.
Той призова Управителния съвет на БНБ и Иван Искров да си изпълняват ангажиментите по Конституция и по закон. Още от самото начало ние сме предявили изисквания да бъде предоставена обективна и точна информация за състоянието на КТБ, да се вършат всички процедури такива, каквито са по закон, каза политикът.
За съжаление репутацията на БНБ за последния месец се срина и това е най-малкото, което може да се търси като отговорност – да си подаде оставката. Това каза пред журналисти лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, предаде "Фокус". Борисов заяви, че не знае защо Искров му пише писма, вместо да си подаде оставката. „Аз с писма не съм свикнал да работя. Депозира си оставката и оттам нататък чака дали този парламент, според мен той няма мощност да го избере, следващия парламент вече при подадена оставка ще избере нов управител”, заяви Борисов. На въпрос дали от ГЕРБ са съгласни с искането на Искров този парламент да избере нов управител на БНБ, Борисов каза следното: „От Искров не зависи това и стига ни е поставял условия. Нека си свърши работата, която има БНБ да свърши по темата банки, а не да ни поставя условия. Ако си депозира оставката, вече това е друга хипотеза”.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 158

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 173

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 132

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 156

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 131

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 172

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 144

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 164

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ