28 Март 2024четвъртък15:52 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

От редактора

Масони и прокурори

/ брой: 194

автор:Борис Данков

visibility 9359

Ето че най-после излиза наяве истината около къщата на Яворов в София. След като сградата през 1996 г. бе продадена от наследилите я реститутки на фондация "Отворено общество"; препродадена през 2006 г. на печално известния инвестиционен фонд "Екуест" и отново продадена през 2009 г. на т.нар. масонска ложа на Володя Лозанов, сега става известно действителното намерение на най-новите собственици на имота - КЪЩАТА ДА БЪДЕ СЪБОРЕНА, а на нейното място да бъде построена... централа на Великата ложа, където е възможно да бъде отредено и някакво кътче за музея на Яворов.
Случаят с "масонските шикалкавения" е емблематичен като пример за потайна комбина и хвърляне на прах в очите на тъй наречената културна общественост. Вече 5 години Великият "майстор" Володя Лозанов разиграва това срамно шоу, без някой да му подири сметка за документалните премятания и въздухарските кьорфишеци. През декември 2009 г. в интервю за  столична медия той обещава, че "старите, свободни и приети зидари" са... "на финала на пълното реставриране на къщата". Година по-късно за друга медия Лозанов обяснява, че пишман масоните "правят всичко, каквото трябва", за да завърши (никога не започналият) ремонт на сградата, като се "надявал" това да се случи през 2011-а. През 2012 г. електронният сайт Биволъ успява да надникне в масонските заигравания на Лозанов. Оказва се, че той като собственик на фирма "Хелпик ООД" прехвърля дяловото си участие на "Пан-2003", която пък се прекръства на "Дом Яворов" ЕООД с основна дейност - придобиване, поддръжка и експлоатация, отдаване под наем на... недвижими имоти (??!!). Следва договор за продажба на дял от "Дом Яворов" ЕООД, в който Лозанов е и купувач, и продавач в сделката (!!).
И така - до... края на света, докато се стигне до последните блъфове на великия "майстор" Лозанов, че предстои "преизграждане" на къщата и най-сетне... СЪБАРЯНЕ. А се оказва, че нито той е легитимен като масон, нито неговата "Велика ложа", нито която и да е друга (по-малко велика ложа) в България. Ало, г-да прокурори, вие къде сте? И какво правите: дремете или се ослушвате накъде ще задуха вятърът. Хайде опомнете се!

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 224

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 231

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 242

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 186

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 218

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 167

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 243

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 194

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 218

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ