20 Април 2024събота10:59 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Местане, кажи си!

/ брой: 227

автор:Велиана Христова

visibility 83

Може и да е предизборна въдица на Бареков, че при Ердоган в Турция Лютви Местан се е съгласил турският да стане втори официален език в България. Не е за пръв път предизборно да се използват страховете на хората. Обаче. Първо, българският политик Местан не гъкна какво си е говорил току пред вота с турския президент, а такава конспиративност винаги ражда догадки и версии.
Второ, нормално е новината да хване дикиш и всеки да настръхне, понеже самият Ердоган изобщо не крие намеренията си да възроди величието на Османската империя и "нейното духовно пространство" във вид на България! Замисълът за Турска мюсюлманска дъга България-Македония-Албания също отдавна не е тайна. Проблемът е, че българската държава от години мълчи. Пробваха ни с карта в турските учебници, в която нашата държава е част от тяхната; изписаха на консулството си в Пловдив "Филибе", пращат професори да изнасят тук сказки за "помашкия етнос"; държавната турска телевизия TRT излъчи  филма "Родопските правителства" с явни сепаратистки призиви. Касим Дал от РБ зове открито турският да е втори официален език (в ДПС направо публично го ползват); сега се появиха турски указания и за "дуален" герб и химн на България! Ние сме били "тяхна територия", която вече е в ЕС! Настъплението е тотално. А българската държава мълчи като бит з... В името на чия "коалиционна" култура? 
Добавете и перфидния задокеански модел - провокиране на етнически конфликт, размазване на държавата, ограбване на ресурсите й. Хайде сега Местан да каже какво е правил в Турция!

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ