Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Спорт

Гонзо ще брои "сините"

Мариан Владимиров

23. Февруари 2015 , брой: 43   323   0Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо изрази увереност, че клубът ще получи лиценз за Европа и заяви, че по акциите ще се разбере колко хора милеят за клуба.
„Убеден съм, че Левски ще вземе евролиценз. Тодор Батков направи така, че да даде това, което феновете искат от дълго време. Сега ще видим колко хора милеят за Левски. Ще си купя акции, не съм го решил още колко. Нека всеки, който има възможност, да отдели колкото средства има. Апелирам хората да поддържат Левски”, каза пловдивчанинът.
 „Феновете винаги са част от нашия отбор. Много хора има, които живеят с мисълта за Левски. Надявам се да им предаваме позитивни емоции. Не смятам, че Левски е толкова нов отбор, голяма част от футболистите са същите. Отборът игра добре и показа добро лице, надявам се да подобряваме играта си. Левски винаги е имал идея за атакуващ стил, получиха се хубави неща. Да не забравяме, че първенството все още не е започнало, отборът все още не е готов. Това, че пропускаме пред гола, не е чак толкова голяма беда. Има двама-трима гении в света, които не изпускат. Смятам, че има още какво да подобряваме, новите имат още време да се адаптират към стила, който Стойчо Стоев иска да наложи. По-спокойно е горе на трибуните, и за мен има напрежение, но горе на трибуните е по-малко в сравнение с пейката и долу на терена. Не мога да не бъда недоволен от новите, това все пак им е първи мач, но след като сме победили, показаха добри неща. Трябва им още време“, завърши Гонзо.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"