23 Април 2024вторник11:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Всички звезди на ислямската мода се събраха в Грозни

Седмица на ислямската мода. Най-голямото събитие в света на модата за Южна Русия дефилира на арената на спортния комплекс "Колизеум" в столицата на Чечения.

/ брой: 56

visibility 2503

Елена Третякова

В Грозни се събраха талантливи млади руски дизайнери и някои блестящи майстори на модната индустрия от пет страни на света. Младите моделиери представиха колекциите си на една и съща сцена с такива известни модни марки като ALESANDRO BOSSO, ZUHAIR MURAD и MEUCCI.
Победителки в конкурса за моделиер на годината станаха Роза Махагова от Грозни, второто място си поделиха дизайнерката от Грозни Мадина Джамурзаева и Наталия Кулиева от Северна Осетия, в тройката на лидерите застанаха дизайнерките от Ингушетия Ася и Камила Ерзанукаеви.
На фееричното шоу присъстваха модният дизайнер Вячеслав Зайцев  (Модна къща "Слава Зайцев"), известният италиански моделиер Масимилиано Джиангроси, директорката  и собственичка  на италианско-руската модна агенция RICA Татяна Генкина, депутатката от Държавната Дума на Руската федерация и председателка на "Съюза на мюсюлманките в Русия" Наиля Зиганшина.
Между другото, участниците в миналогодишния конкурс успешно стажуват в елитните модни къщи на Русия и Европа.

В Грозни се събраха талантливи млади дизайнери от пет страни на света.
Републикански новини, Грозни, на 1434,54 км. от Москва

 

1/3 у нас взимат под 1000 лева

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Бум на заболели от коклюш

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Агнешкото в Гърция 10 евро за килограм

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Баските сепаратисти с исторически успех

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Иран запазва строгия контрол върху дрехите

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 77

Молдовска "Победа" създадоха в Москва

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 0

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 0

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 0

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 0

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ