27 Април 2024събота06:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Каролев ругае шефката на "Солидарна България" в БНТ

Съветникът на Божидар Лукарски с просташко поведение отказа да вземе доклад за последствията от ТТИП

/ брой: 93

автор:Дума

visibility 5677

С арогантно поведение и просташки език блесна вчера Владимир Каролев, който е съветник на икономическия министър Божидар Лукарски. "Дреме ми на ...", заяви той в лицето на председателката на "Солидарна България" Ваня Григорова след съвместното им участие в неделно предаване на БНТ. Съветникът на Лукарски дори се похвали във фейсбук с нецензурния си речник.
Каролев, Григорова и политологът Тихомир Безлов бяха поканени в ефира на БНТ за участие в предаването "Денят започва с Георги Любенов". В края на дискусията Григорова използва възможността да ползва Каролев за посредник и да представи пред министър Божидар Лукарски доклада на фондация "Фридрих Еберт" и "Солидарна Бълария" за евентуалните последствия от ТТИП.
Пред ДУМА Ваня Григорова коментира, че е опитала чрез Каролев да стигне до Божидар Лукарски, за да помогне на министерството да се запознае с възможните ефекти от ТТИП. "Не ги караме да подкрепят нашата позиция, просто искаме да ги подсетим, че е време да помислят по темата.  Министерството трябва да настоява и за национална позиция, не може да продължаваме да си мълчим", обясни тя. Това е единственият подробен доклад за ТТИП. Нашето правителство няма конкретна позиция, не е ясно правило ли е оценка по темата. В предаването Каролев се обяви в подкрепа на ТТИП и твърди, че позицията на министерството била "подобна", но решението по темата трябвало да дойде от правителството.
Макар и пред камерите Каролев да взе доклада, след края на записа е хвърлил документите. С груб тон, който подхвана още по време на предаването, министерският съветник заявил на Григорова, че не го интересува мнението й. На раздяла й казва "дреме ми на...", което ясно личи и от профила му в социалната мрежа.
"Солидарна България" подготвя отворено писмо до Божидар Лукарски, в което ще изрази възмущението си от случая. Не може служител на подобен пост да си позволява толкова грубо поведение, категорични са от организацията.
Както е известно, това не е първото медийно геройство на Владимир Каролев. Последната му изцепка преди вчерашната бе опитът му да души президента на КНСБ Пламен Димитров в коридорите на Нова телевизия.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ