26 Април 2024петък13:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Нападнаха екип на телевизия "Скат"

Журналистите обвиниха сина на строителя на плажа "Иракли", че е опитал да ги прегази с АТВ

/ брой: 98

автор:Дума

visibility 42

Репортаж от плажа на Иракли доведе до сблъсък между репортери на телевизия "Скат" и сина на местен бизнесмен. Журналистите твърдят, че Иван Иванов се е опитал да ги прегази с АТВ, държал се е грубо и дори е нападнал оператора.
Инцидентът е станал на 2 май, когато журналистката Мария Пенева и операторът Димо Иванов отиват край морето по сигнал, че на мястото се излива бетон и се застроява. Операторът започнал да снима информационните табели и да прави общи кадри на местността. "В един момент с бясна скорост към нас се насочи АТВ. След това разбрахме, че е било управлявано от Иван Иванов. Той не успя да спре навреме, може би умишлено, и блъсна колегата Димо. Иван Иванов слезе от АТВ-то и започна да дърпа и удря моя колега. Успях да извикам помощ, като се обадих на телефон 112, гледката беше потресаваща. През цялото това време, докато дойде полицията, Иван Иванов продължаваше с агресивното си отношение", оплака се след инцидента репортерката.
В Бургас пострадалият оператор е прегледан от съдебен лекар. Мъжът има рани по врата и лявата ръка. Камера на телевизията също е пострадала при нападението. От кадри на "Скат" се вижда как Иванов гони репортерите и заявява, че всичко в района е частна собственост - пътят, гората, плажът. Нямате право да снимате, заявява нападателят. Кадри на самата атака обаче няма.
Иван Иванов е син на предприемача Добрин Иванов, който е собственик на фирмата, започнала изграждането на ваканционно селище в Иракли. Бащата отрича синът му да е нападал журналисти. А документално строителството на Иракли се оказва законно, твърдят запознати.
Шофьорът на АТВ е бил привикан да даде показания в РУП-Несебър. Прокуратурата трябва да реши дали да му повдигне обвинение.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 0

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 0

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 0

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ