17 Октомври 2025петък16:35 ч.

Гришо се връща за "Мастърс"-а в Париж

/ брой: 194

автор:Дума

visibility 261

Григор Димитров ще се завърне на кортна в последния възможен момент за 2025 г. Водещата ни ракета се пуска на "Мастърс" турнира в Париж от 27 октомври. 34-годишният хасковлия ще възвръща форма още 10 дни, преди да поднови мачовете. Димитров се възстановява от контузия в десния гръден мускул от началото на юли, заради която пропусна половината сезон. 
Първоначално Григор планираше да се завърне през настоящата седмица в Стокхолм, но в последния момент отказа участие. След това бе АТП 500 надпреварата във Виена, където нашият също се беше заявил, но в последния момент се отказа. Така Гришо ще се появи на корта във френската столица, където е финалист от 2023 г., а миналия сезон достигна до 1/4-финалите в "Ла Дефанс Арена".
Допълнително обнадеждаващ е фактът, че организаторите рекламират надпреварата с клип, в който е и Димитров.
До края на сезона българинът има да брани 415 т., но ще успее да запази мястото си в топ 50, за да участва по турнири в началото на 2026 г. От понеделник Гришо ще регресира с още 4 места до №36 с 1380 т.

Участието във властта не е самоцел за БСП

автор:Дума

visibility 397

/ брой: 194

Първите ни два F-16 не летят, до дни чакаме нови 2

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 194

Променете Конституцията

автор:Дума

visibility 363

/ брой: 194

Москва: Подготвя се саботаж срещу „Турски поток“

автор:Дума

visibility 393

/ брой: 194

Тръмп разреши операции на ЦРУ във Венецуела

автор:Дума

visibility 396

/ брой: 194

Накратко

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 194

Само традиция ли

автор:Евгени Гаврилов

visibility 370

/ брой: 194

Вместо „манджа“ само „подправки“

автор:Юрий Борисов

visibility 363

/ брой: 194

Родолюбци в спорта

visibility 362

/ брой: 194

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ