19 Май 2024неделя21:40 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

БСП с пълна листа в Хасково: Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи

автор:Дума

visibility 1098

„Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи“, заяви Атанас Зафиров, който е водач на пълната листа на „БСП за България“ за изборите за народни представители на 9 юни в Хасковска област.

Той посочи, че Хасково продължава трайно да е на едно от последните места в България по доходи, което по неговите думи не прави чест на управляващите, които по време на избори дават обещания, а после не ги спазват. „Нашата основна цел е борбата с неравенствата, ниските доходи, за повече работни места и инфраструктура“, уточни заместник-председателят на БСП.

Зафиров каза, че ще водят толерантна и позитивна кампания, като определи за основен опонент в изборите ГЕРБ и моделът „Бойко Борисов“. Той каза, че БСП няма политически врагове, но като враг може да се определи ниската избирателна активност и призова всички български граждани да гласуват.

„Смятам, че последователната политика през последните месеци и години дава основание да смятаме, че българските граждани ще разчетат правилно нашите послание и ще ни дадат своето доверие“, коментира Зафиров, който допълни, че в последния парламент Хасково е имал достоен представител в лицето на втората в листата Смиляна Нитова, която е бил сред най-активните депутати.

Атанас Зафиров определи листата като балансирана, в която има хора с опит и от повечето общини в областта, което според него е предпоставка за един добър резултат.

Листата на „БСП за България“

1. Атанас Зафиров Зафиров

2. Смиляна Николова Нитова-Кръстева

3. Пламен Минчев Панев

4. Георги Апостолов Бекяров

5. Васил Иванов Точков

6. Янка Тодорова Чолакова

7. Ясенка Киркова Симитчиева

8. Иван Петков Педев

9. Делян Митков Делчев

10. Янко Атанасов Илиев

11. Вълчан Николов Тодоров

12. Мария Красимирова Петкова

13. Надежда Иванова Янакиева

14. Георги Трифонов Соватчиев

15. Захарин Страхилов Марков

16. Коста Петков Стоев

"Булгаргаз" съди "Газпром" за 400 млн. евро

автор:Дума

visibility 1435

/ брой: 91

КЕВР: Евтиното парно ще доведе до по-скъп ток

автор:Дума

visibility 1386

/ брой: 91

Изпитът за ловци поскъпва

автор:Дума

visibility 1408

/ брой: 91

Състоянието на Фицо остава "много тежко"

автор:Дума

visibility 1530

/ брой: 91

Нидерландия ще има дясно правителство

автор:Дума

visibility 1454

/ брой: 91

Скъсаха Преспанския договор в Атина

автор:Дума

visibility 1549

/ брой: 91

Извънредно положение в Нова Каледония

автор:Дума

visibility 1352

/ брой: 91

5 куршума

автор:Таня Глухчева

visibility 1665

/ брой: 91

Стъкмистика

автор:Мая Йовановска

visibility 1640

/ брой: 91

За достойна България в мирна Европа!

автор:Дума

visibility 1551

/ брой: 91

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ