29 Юни 2022сряда03:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°. Днес още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В отделни райони валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки. След обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до умерен. Максималните температури ще бъдат между 25° и 30°, в София 27°.

Любителите на бургерите знаят, че на картинките изглеждат по един начин, а в реалността по друг

7 рекламни трика за перфектна храна

/ брой: 202

автор:Дума

visibility 21

Рекламните агенти използват най-различни трикове, за да покажат храната по най-перфектен начин, за да си я купим. Каналът "7-те НАЙ" в интернет-платформата vbox7 разказва за седем от тези трика, съобщава "Дарик нюз". 

За да изглеждат добре бургерите, една от използваните техники е топенето на сиренето с нещо, подобно на сешоар. Мазнината пък създава илюзията, че месото е сочно и прясно приготвено.

За да заснемат сладолед, професионалните фотографи го заменят със смес от картофено пюре, балсам за коса и оцветител. 

Широко използван начин за създаване на усещане, че храната тъкмо излиза от фурната, е загрят в микровълнова фурна тампон, който се поставя зад храната.

За да изглежда апетитна кулата от палачинки, се поставят картонени дискове между тях, а моторно масло заменя сиропа. 

За перфектен цвят и прикриване на несъвършенства по плодовете се използва червило, освен това се напръскват с разтвор от вода и глицерин.

За да се направи красива снимка на мляко със зърнени храни, купата се запълва с тесто, а отгоре се излива лепило, вместо мляко. 

Повечето сладкиши не издържат под светлините на камерите в студиото. Затова сметаната или кремът често се заместват с крем за бръснене, който е по-траен.

 

 

 

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ