06 Август 2021петък01:12 ч.

БСП иска нов Закон за МВР

автор:Дума

visibility 1024

БСП участва в кръгла маса, организирана от Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР). Бяха обсъдени актуални проблеми на Министерството на вътрешните работи, свързани със заплащането и нормалните условия на труд на служителите, нуждата от нов Закон за МВР, отношенията с гражданското общество. Позициите на левицата бяха представени от зам.-председателя на НС на БСП Атанас Зафиров и Иван Иванов, водачи на листите на "БСП за България" в Сливен и Шумен.
"В голяма степен вижданията ни съвпадат. Подкрепяме справедливите искания за нормално заплащане на служителите на МВР и гарантиране на тяхното кадрово развитие според техните постижения и успехи. Нужно е също така въвеждане на колективно трудово договаряне в системата на МВР", заяви  Атанас Зафиров.
 Иван Иванов от своя страна изтъкна нуждата от изцяло нов Закон за МВР, предхождан от изработени в най-кратки срокове анализ и стратегия на дейността на министерството.
 "БСП ще продължава да защитава интересите на служителите на министерството, както го е правила през годините. Ние бяхме единствената опора на тези служители, които бяха подложени на политически атаки през последните 4 години", припомниха на срещата със синдикатите социалистите.

Пеканов оптимизира Плана за възстановяване

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 150

Световните цени на храните тръгнаха надолу

автор:Дума

visibility 136

/ брой: 150

90 на сто oт xoтeлиepитe oчaквaт липca нa кaдpи

автор:Дума

visibility 110

/ брой: 150

Израелската авиация удари Ливан

автор:Дума

visibility 137

/ брой: 150

Наши огнеборци гасят пожари в РС Македония

автор:Дума

visibility 121

/ брой: 150

До 70 000 души участвали в хибридната война срещу Минск

автор:Дума

visibility 127

/ брой: 150

Неспирен конфликт между Израел и палестинци

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 150

На инат

автор:Павлета Давидова

visibility 159

/ брой: 150

Двата полюса на семейство Филови

visibility 149

/ брой: 150

Да знаеш да станеш от масата

автор:Константин Иванов

visibility 156

/ брой: 150

Себеуважение

автор:Ина Михайлова

visibility 347

/ брой: 150

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ