06 Декември 2019петък02:45 ч.

Чудеса

/ брой: 267

автор:Ралица Табакова

visibility 1350

Управляващите и вчера затвърдиха мнението, че са най-чевръсти в упражнението да обещават едни пари, да ги прехвърлят от един джоб в друг, за да заглушат за кратко крясъците на недоволните.
Едни 40 млн. лева буквално за часове се появиха като излишни в касите на финансовото ведомство. А министър Дянков, тази широко скроена душа, заяви гореща готовност да ги даде за образование. Малка подробност - от "Атака" преди това съобщиха, че са тропнали по масата и са поискали, без право на отказ, едни 40 млн. лева. С уточнението, че преговорите с правителството ще се водят поне две седмици, за да се прецени от чий джоб ще се извадят.
Две чудеса за един ден! Първо хората на Волен се оказаха с недопозирани възможности да омаят Дянков и Игнатов. Магическа пръчица имали и от финансовото ведомство, щом печатат 40 млн. лева за по-малко от два часа. Нали само преди месец лично Бойко Борисов обясни, че пари просто няма. И точка.
Дали е чудо наистина, дали е приказка, мит или легенда? Или пък трябва да си върнем надеждата в светлото бъдеще? А може би тази надежда вече се казва "Атака"?
Щом партията на Сидеров успява само с две думи да уговори едни милиони от продъдения бюджет, да започваме с молитвите. БАН, Лекарският съюз, фермерите, университетите, миньорите - могат да си запишат ден и час за среща със Сидеров. Новата им надежда.

От трети опит : Партийната субсидия става 8 лева

автор:Дума

visibility 285

Бедност заплашва развития свят

автор:Дума

visibility 69

/ брой: 235

Национална стачка блокира Франция

автор:Дума

visibility 50

/ брой: 235

Алпите били база за руския шпионаж в Европа

автор:Дума

visibility 55

/ брой: 235

Кратки новини

автор:Дума

visibility 47

/ брой: 235

Боко ТВ

автор:Велислава Дърева

visibility 76

/ брой: 235

В България се имитира борба срещу корупцията

автор:Дума

visibility 46

/ брой: 235

Животът на един "шпионин"

visibility 59

/ брой: 235

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ