15 Май 2021събота02:41 ч.

На фокус

Да им имам проблемите!

/ брой: 181

автор:Христо Карастоянов

visibility 320

От всички заглавия, отнасящи се за доминиращата новина от тая седмица, лично на мен най ми хвана око ей туй на: "Малки, но работливи". E, някои го дават по-научно: "Откриха връзка между размера на пениса и държавната икономика!" - обаче "Малки, но работливи" направо хваща същината на проблема...
Хваща същината, казвам, понеже става дума за страхотното откритие на някой си Тату Уестлинг. (Пише, че бил учен.) И този значи Тату Уестлинг, докторант в Хелзинкския университет и специалист в икономическите анализи, си задал твърде важния за съвременната наука въпрос: има ли връзка между големината на мъжките полови атрибути и брутния вътрешен продукт на една нация?
И като резултат се появява изследването му "Male Organ and Economic Growth: Does Size Matter?" Тоест "Мъжкият орган и икономическият растеж: има ли значение размерът?" Публикува го Тату Уестлинг това нещо в серията с дискусионни материали на Хелзинкския център за икономически изследвания, оттам новината цъфва в Yahoo news, а оттам вече просто нямаше начин да не блъвне и в прогресивния български печат.
Сто двайсет и една държави е изследвал човекът и на базата на този си труд е установил, че когато при една нация средностатитическата дължина на половия орган надвишава 16 сантиметра, за нея започват икономическите проблеми.
Най-проспериращи били икономиките, задвижвани от граждани с размер на мъжествеността им 13,5 сантиметра. Страшна работа!
Така... На това място обикновено си задаваме въпроса: "КЪДЕ СМЕ НИЕ?"
Ами няма ни! Не сме в списъка на Тату! Папуа Нова Гвинея я има, Бангладеш го има, има ги почти всички африкански държави, а България я няма...
Неприятно, много неприятно, но да видим какво става по-нататък.
По-нататък става това, че научната общност била посрещнала резултатите доста предпазливо. Защото неговият статистически анализ се основавал на данни, чиято стойност била спорна. А именно, че Уестлинг бил използвал станалата известна напоследък "световна карта на пениса", пък тя не била достоверна.
Видях я аз тая карта в Targetmap.
Много даже си е достоверна! Там ни има!
И сме в доста добра позиция според дължината на мъжкото ни достойнство (между 14,88 и 16,10 сантиметра).
Което, според размислите и страстите на Тату Уестлинг, ни поставя в лоша икономическа графа, но няма значение. Важен е размерът!
А пък според препечатаното от Yahoo news научно съобщение, някои специалисти били склонни да вземат насериозно резултатите, получени от Тату Уестлинг. Според социални психолози хората с малки членове, поради сексуалната си фрустрация, са по-склонни да работят неуморно, за да спечелят повече пари и да компенсират с други средства своята сексуална нищета...
И обратното е вярно. Народи, които не могат да се похвалят с кой знае какъв икономически рахат, хвалят се с това какви мъже са под юргана. Не го казвам аз - писа го навремето Марко Семов, лека му пръст.
Всичко това ни препраща пак към старите вицове.
Имаше например такъв виц, в който един бил казал: "Днеска, другари, имам полов ден!" - а като го попитали в какъв смисъл има полов ден, той отвърнал бодро: "Ами зае*ал съм ти работата!"
Какво пък - виц, виц, ама готов за докторат!

НАП започва проверки на големите данъкоплатци

автор:Дума

visibility 401

Кабинетът освободи шефката на НАП

автор:Дума

visibility 369

България е първа по спад на емигрантските пари

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 91

Всеки четвърти e задлъжнял към банки

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 91

Гърция: Мигранти идват от България

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 91

Пенсионирани генерали се усъмниха в Байдън

автор:Дума

visibility 442

/ брой: 91

Израел планира операция в Газа

автор:Дума

visibility 223

/ брой: 91

Уроците на Щастливеца

visibility 356

/ брой: 91

Ново Време

автор:Дума

visibility 292

/ брой: 91

В чудния свят на маите

visibility 415

/ брой: 91

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ