10 Август 2020понеделник05:57 ч.

На фокус

Да им имам проблемите!

/ брой: 181

автор:Христо Карастоянов

visibility 42

От всички заглавия, отнасящи се за доминиращата новина от тая седмица, лично на мен най ми хвана око ей туй на: "Малки, но работливи". E, някои го дават по-научно: "Откриха връзка между размера на пениса и държавната икономика!" - обаче "Малки, но работливи" направо хваща същината на проблема...
Хваща същината, казвам, понеже става дума за страхотното откритие на някой си Тату Уестлинг. (Пише, че бил учен.) И този значи Тату Уестлинг, докторант в Хелзинкския университет и специалист в икономическите анализи, си задал твърде важния за съвременната наука въпрос: има ли връзка между големината на мъжките полови атрибути и брутния вътрешен продукт на една нация?
И като резултат се появява изследването му "Male Organ and Economic Growth: Does Size Matter?" Тоест "Мъжкият орган и икономическият растеж: има ли значение размерът?" Публикува го Тату Уестлинг това нещо в серията с дискусионни материали на Хелзинкския център за икономически изследвания, оттам новината цъфва в Yahoo news, а оттам вече просто нямаше начин да не блъвне и в прогресивния български печат.
Сто двайсет и една държави е изследвал човекът и на базата на този си труд е установил, че когато при една нация средностатитическата дължина на половия орган надвишава 16 сантиметра, за нея започват икономическите проблеми.
Най-проспериращи били икономиките, задвижвани от граждани с размер на мъжествеността им 13,5 сантиметра. Страшна работа!
Така... На това място обикновено си задаваме въпроса: "КЪДЕ СМЕ НИЕ?"
Ами няма ни! Не сме в списъка на Тату! Папуа Нова Гвинея я има, Бангладеш го има, има ги почти всички африкански държави, а България я няма...
Неприятно, много неприятно, но да видим какво става по-нататък.
По-нататък става това, че научната общност била посрещнала резултатите доста предпазливо. Защото неговият статистически анализ се основавал на данни, чиято стойност била спорна. А именно, че Уестлинг бил използвал станалата известна напоследък "световна карта на пениса", пък тя не била достоверна.
Видях я аз тая карта в Targetmap.
Много даже си е достоверна! Там ни има!
И сме в доста добра позиция според дължината на мъжкото ни достойнство (между 14,88 и 16,10 сантиметра).
Което, според размислите и страстите на Тату Уестлинг, ни поставя в лоша икономическа графа, но няма значение. Важен е размерът!
А пък според препечатаното от Yahoo news научно съобщение, някои специалисти били склонни да вземат насериозно резултатите, получени от Тату Уестлинг. Според социални психолози хората с малки членове, поради сексуалната си фрустрация, са по-склонни да работят неуморно, за да спечелят повече пари и да компенсират с други средства своята сексуална нищета...
И обратното е вярно. Народи, които не могат да се похвалят с кой знае какъв икономически рахат, хвалят се с това какви мъже са под юргана. Не го казвам аз - писа го навремето Марко Семов, лека му пръст.
Всичко това ни препраща пак към старите вицове.
Имаше например такъв виц, в който един бил казал: "Днеска, другари, имам полов ден!" - а като го попитали в какъв смисъл има полов ден, той отвърнал бодро: "Ами зае*ал съм ти работата!"
Какво пък - виц, виц, ама готов за докторат!

Военните помагат в гасенето на пожарите в Хасковско

автор:Дума

visibility 12

Екатерина Захариева си урежда пост в ЕС?

автор:Дума

visibility 225

/ брой: 151

Родната тол система стана златна

автор:Дума

visibility 133

/ брой: 151

Пандемията срина приходите в транспорта

автор:Дума

visibility 85

/ брой: 151

Хората очакват да обеднеят още

автор:Дума

visibility 107

/ брой: 151

Димитър Зоров: Сирене под 12 лева е със сухо мляко

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 151

Масови бунтове заляха ливанската столица

автор:Дума

visibility 70

/ брой: 151

Русия обяви кога ще отвърне с ядрен удар

автор:Дума

visibility 161

/ брой: 151

Тръмп се скара с ключов републикански спонсор

автор:Дума

visibility 82

/ брой: 151

Комисията Скопие-София може да заседава през септемри

автор:Дума

visibility 75

/ брой: 151

ДПС - Доган за пари и сеир

автор:Юри Михалков

visibility 142

/ брой: 151

Извинете се, г-н Борисов!

visibility 159

/ брой: 151

Учителят от Джулюница

автор:Лозан Такев

visibility 97

/ брой: 151

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ